Для м’яса, курки та риби: ідеальний кляр готується за цим рецептом

Читать на русском
Автор
2803
Ідеальний кляр із простих продуктів
Ідеальний кляр із простих продуктів. Фото smak.ua

Страви виходять соковитими, ніжними та ароматними

Ніжні, соковиті відбивні та улюблена рибка особливо смачними виходять у клярі. Однак, приготувати його ідеально виходить не у всіх. Саме поділимося рецептом кляру, який точно всім сподобається.

Цей рецепт від UAportal підійде для будь-яких страв – від курячого філе до кальмарів. Його неповторний смак і аромат перетворять ваші страви на справжній делікатес. Його нюанс — у цибулі, яка надає страві пікантності.

Як приготувати ідеальний кляр

Інгредієнти:

  • цибуля середнього розміру — 1-2 шт.;
  • часник — 1-2 зубчики;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • борошно — 4-5 ст. л.;
  • сметана — 2 ст. л.;
  • сіль – на свій смак;
  • зелень – за бажанням.

Процес приготування:

  1. Часник та цибулю чистимо, відправляємо в блендер і подрібнюємо до однорідного стану.
  2. В отриману масу додаємо яйця, сметану, борошно, сіль та зелень і збиваємо до однорідності – маса по консистенції має нагадувати оладки.
  3. М’ясо, рибу чи птицю нарізаємо невеликими шматочками, натираємо спеціями та маринуємо в клярі протягом 10-15 хвилин.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо м’ясо або рибу та обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору.

Подавайте відбивну або рибку з салатом "Шустрик". Не зупиніться, доки все не з’їсте.