Незвичайне поєднання вразить близьких: салат з руколою, грушею та сиром
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2330
Яскрава та апетитна страва
Салат із зеленню завжди буде актуальним як на святковому, так і на буденному столі. Однак незвичайне поєднання інгредієнтів у страві ще більше спонукає гостей спробувати її.
Одним з таких салатів є салат з карамелізованим апельсином та зеленню. А сьогодні ми з вами хочемо поділитися рецептом салату з руколою, грушею та козячим сиром, інформує Say7.
Як приготувати з грушею, козиним сиром та руколою
Інгредієнти:
- 200 г козячого сиру;
- 300 г груш;
- рукола (або будь-який салат, за смаком);
Заправка
- 50 мл рослинної олії;
- ½ апельсина;
- 1 ст. гірчиці (пасти);
- 1 ст. меду;
- сіль;
Спосіб приготування:
- Сир тонко нарізати.
- Грушу тонко нарізати.
- З апельсина вичавити сік (близько 100 мл).
- Змішати олію та апельсиновий сік, додати мед, перемішати.
- Додати гірчицю, трохи посолити, перемішати.
- На тарілку викласти руколу.
- На руколу викласти сир і грушу, полити заправкою.
А якщо ви любите смачні салати, рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими барвами.