Такий салат завжди буде на святковому столі: знадобиться лише чотири інгредієнти (фото)
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 2654
![Крабовий салат із грибами](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/96/90ab86ef-daa3357b67ea741718d5b13590ddc968.png?v=1832_1)
Звичний салат заграє новими фарбами
Класичним крабовим салатом уже нікого не здивуєш. У його складі звичні інгредієнти — власне самі крабові палички, консервована кукурудза, варений рис, курячі яйця, огірки та все це заправляється майонезом. Цей звичний салат ми готуємо навіть на багато свят, у тому числі і на Великдень.
"Телеграф" вирішив здивувати читачів незвичайним крабовим салатом. По-перше, у його складі не буде огірків та консервованої кукурудзи – ці інгредієнти ми замінимо грибами. По-друге, викладати його потрібно шарами. На цей салат точно гості звернуть увагу навіть під час пасхальних посиденьок.
Як приготувати крабовий салат з грибами
Інгредієнти:
- рис — 3 ст. л.;
- крабові палички — 2 пачки;
- курячі яйця — 4 шт.;
- печериці — 800 г;
- морква — 1 шт.;
- майонез, зелень — на смак.
Спосіб приготування:
- Відварюємо до готовності рис. Чистимо і натираємо моркву.
- Курячі яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо. Три яйця дрібно нарізаємо.
- Нарізаємо гриби та обсмажуємо їх до готовності на розігрітій сковороді з олією разом із підготовленою морквою.
- Формуємо салат: викладаємо варений рис, далі крабові палички. Змащуємо їх майонезом. Після цього викладаємо яйця (їх теж змащуємо майонезом). Останнім шаром йдуть гриби тааюб майонез.
![Салат з крабовими паличками та грибами](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428-*/a/75/6e7e0ce0-2ba68a4d5f803131eab6432dbc9ae75a.png?v=5034_1)
За бажанням прикрашаємо салат тертим яйцем та зеленню, скибочками огірків чи помідорів. Подаємо з улюбленим гарніром.