Ви забудете, де поставили праску: як легко розгладити складки на одязі

Читать на русском
Автор
1493
Речі завжди виглядатимуть ідеально
Речі завжди виглядатимуть ідеально. Фото Pexels

Прості поради заощадять вам багато часу та принесуть вражаючі результати

Прасування може бути однією з ненависних хатніх справ. Для цього щоразу доводиться ставити прасувальну дошку, включати праску, а потім проводити нею по кожній речі. Це може бути нудно й іноді навіть виснажливо. Але в деяких випадках можна обійтися без праски. Наприклад, штори не будуть м’ятими, якщо при пранні додати косметичний засіб. Позбутися складок на одязі також можна без праски. Скористайтеся одним із наведених нижче методів.

Як розгладити складки на одязі без праски

Душ. Якщо ви збираєтеся прийняти душ з гарячою водою, скористайтеся можливістю і візьміть у ванну речі, які хочете погладити, наприклад блузки, сорочки, сукні або футболки. Повісьте їх на двері або сушарку для рушників і ви побачите, як пара легко розгладить складки.

Матрац. Покладіть під матрац одяг, який хочете випрасувати. Вам необхідно розкласти одяг окремо та залишити його під вагою матраца не менше ніж на годину.

Праска для волосся. Цей трюк особливо добрий для подорожей. Випрямлячі для волосся розгладжують дрібні складки на манжетах та комірах. Прасуйте так само як локони, і попрощайтеся зі складками.

Фен. Повісьте м’ятий одяг на вішалку. Увімкніть фен на мінімальний режим і спрямуйте потік повітря на ділянки зі складками. Незабаром ви помітите, що складки зникли.

Вода. Цей спосіб ідеально підходить для футболок. Повісьте одяг на вішалку і збризкайте водою за допомогою пульверизатора. Коли річ висохне, складок не буде.

Раніше "Телеграф" ділився простими порадами, які допоможуть позбутися неприємного запаху на кухні. За допомогою цих лайфхаків ви забудете про запах пригорілої їжі та диму.