Сорочку ще можна врятувати: як позбутися слідів чорнила на одязі за допомогою копійчаних засобів

Читать на русском
Автор
1085
Від плям не залишиться і сліду
Від плям не залишиться і сліду. Фото idea.24tv.ua

Впоратися з плямою від чорнила досить просто

По плямах на шкільній дитячій сорочці можна проаналізувати, що робила дитина цілий день. Забруднення одягу — нормальний процес дорослішання, головне вміти усувати наслідки такого дорослішання.

Так, з жирними плямами відмінно впорається кока-кола, тоді як видалити сліди кулькової ручки з одягу допоможуть інші копійчані засоби, інформують "Белновости".

Як видалити плями від ручки на одязі

Важливо, що запропоновані способи не пошкоджують тканину, тому їх безпечно використовувати.

Спиртові серветки

Цей метод є найпростішим і найефективнішим способом розв'язання проблеми. Для видалення плям від ручки достатньо взяти антисептичну серветку та обробити забруднені ділянки. Після цього просто випрати речі, як завжди. Ви здивуєтеся, як легко можна позбутися чорнильних плям.

Гірчичний порошок

Для застосування цього способу достатньо взяти невелику кількість порошку та розвести його водою до отримання консистенції крему, потім обробити ним пляму. Залишити одяг на 24 години, а потім випрати, як завжди.

Сода

Також для розв'язання цієї проблеми можна скористатися звичайною содою. Її слід розвести водою до отримання кашкоподібної консистенції та залишити на 20 хвилин на плямі. Після цього просто випрати річ у пральній машинці.

Раніше ми писали чим ще можна вивести плями від ягід з одягу за лічені хвилини. Використовуючи ці прості поради, можна буде забути про проблеми із плямами.