Штори не помнуться під час прання: допоможе "таємний" інгредієнт

Читать на русском
Автор
2328
Не відкладайте прання штор
Не відкладайте прання штор. Фото freepik.com

Косметичний продукт значно полегшить хатні справи

Прання штор — не найскладніша хатня справа. Але щоб відгладити їх після прання, доводиться докласти багато зусиль і витратити чимало часу. Цей процес більше не доведеться відкладати, якщо використовувати при пранні кондиціонер для волосся, який також використовується для запобігання появі пилу.

Незвичайним способом догляду за шторами ділиться TOP.

Як прати штори, щоб вони не м’ялися

Регулярний догляд за шторами дуже важливий, адже вони збирають багато пилу. Рекомендується прати їх кожні 2 місяці. Але мало хто хоче це робити так часто. В основному через необхідність прасування.

Якщо ви хочете, щоб це заняття було простіше і щоб штори служили вам довгі роки, забудьте про ручне прання, адже це буде лише марна трата часу і сил, а сохнути матеріал буде вічно. Краще просто випрати їх у машинці.

Не кладіть у барабан ще якісь речі, крім штор. Вони повинні лежати в машинці вільно, щоб не деформуватися та не зіпсувати колір.

Вибирайте для прання програму "Делікатне прання" або "Ручне прання". Температура води має бути не вище 30 градусів.

Використовувати професійний кондиціонер для білизни необов’язково. Замість того щоб витрачати гроші на мийні засоби, налийте в барабан 1 ковпачок кондиціонера для волосся. Ви витягнете з барабана чисті, ароматні штори, які не потрібно буде прасувати.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим відмити плями кави та чаю зі столу. Цей засіб є у кожній ванній.