Запах на кухні зникне без сліду: допоможуть прості лайфхаки

Читать на русском
Автор
3134
На кухні завжди буде пахнути неймовірно
На кухні завжди буде пахнути неймовірно. Фото pexels.com

Неприємного запаху як не бувало

Навіть у найвідповідальнішого кулінара іноді з’являються на кухні неприємні запахи. У цьому питанні важливо не зволікати з вирішенням питання.

Декілька простих засобів допоможуть розв'язати цю проблему. Разом з UAportal ми приберемо запахи на кухні швидко, просто та бюджетно.

Як прибрати неприємні запахи на кухні

Важливу роль відіграє належна вентиляція. Під час приготування їжі слід використовувати витяжний вентилятор для видалення пари та кухонних стоків. Відкриті вікна допоможуть розвіяти старі запахи та створять чисту та свіжу атмосферу.

Сильний природний дезодорант, який допоможе впоратися із проблемою – харчова сода. Розмішайте кілька столових ложок соди у воді до утворення густої пасти. Нанесіть його на проблемні місця (наприклад, раковина, холодильник) на кілька годин та змийте.

Вирішити проблему ще один спосіб. У пульверизаторі змішайте рівні частини оцту та води, додайте кілька крапель ефірної лимонної олії. Такий розчин допоможе нейтралізувати неприємні запахи, а цитрусовий аромат лимона надасть повітрю свіжого, чистого аромату.

Відмінно поглинає запахи кавова гуща. Просто насипте її в миску і поставте в тих місцях кухні, де запахи можуть затримуватися — наприклад, відро для сміття або холодильник.

До речі, кавова гуща допоможе вирішити ще кілька проблем. Спробуйте і переконайтеся самі.