Смак Франції: рецепт пирога з карамелізованою цибулею

Читать на русском
Автор
Пиріг з карамелізованою цибулею - це традиційна французька страва
Пиріг з карамелізованою цибулею - це традиційна французька страва. Фото shuba.life

Ми підкажемо, як приготувати пиріг з цибулею.

Ласуйте класичним французьким десертом, який підкорить своїм ароматом та ніжним солодкувато-гіркуватим смаком. Спробуйте приготувати за нашим рецептом цей вишуканий цибулевий пиріг. Про це пише Shuba.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 250 г борошна
  • 125 г вершкового масла
  • 1 яйце

Для начинки:

  • 700 г цибулі
  • 2 ст. л. цукру
  • 150 мл вершків
  • 3 яйця
  • 100 г тертого сиру
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Замісіть пісочне тісто з борошна, масла та яйця. Відправте на годину в холодильник.
  2. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте з цукром до золотистого кольору.
  3. Збийте вершки з яйцями і сиром. Посоліть та поперчіть.
  4. Викладіть тісто у форму. Додайте карамелізовану цибулю та сирно-вершкову масу.
  5. Випікайте 45 хвилин при 180°. Подавайте цей чудовий "Цибулевий шарм".

Насолодіться неповторним поєднанням солодкого і солоного! Пиріг з карамелізованою цибулею стане окрасою святкового столу! Приємного апетиту!

Якщо вам хочеться різноманітності, приготуйте пиріг із апельсинами. Вам точно сподобається. А також ми писали, з чого приготувати чудовий домашній соус до м’яса.