Смачно, як у дитинстві: рецепт пирога, з яким усі забудуть навіть про торти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 24452
Близькі прокинуться, коли з’їдять весь пиріг
Що може бути смачніше бабусиної шарлотки? Пишний, ароматний ніжний пиріг з фантастичною начинкою — улюблені з дитинства ласощі.
Бабусиним рецептом ніжного та соковитого пирога з яблуками ми з "На пенсії" і поділимося. Фантастична випічка перетворить звичайне чаювання на справжнє свято. Такий пиріг — це кохання з першого шматочка. Навряд чи знайдеться людина, яка відмовиться від такої випічки.
Як приготувати яблучний пиріг.
Інгредієнти:
- кефір – 1 склянка;
- цукор – 1 склянка;
- борошно — 1 — 1,5 склянки;
- яйця – 2 шт.;
- рослинна олія – 50 мл;
- сода — 1 ч. л.;
- яблука — 2 — 3 шт.
Спосіб приготування:
- Яблука миємо, чистимо, видаляємо кісточки та серцевину, м'якуш нарізаємо часточками.
- У мисці за допомогою міксера або вінчика змішуємо яйця та цукор. Додаємо кефір з содою, рослинну олію і ретельно все перемішуємо.
- В отриману яєчно-кефірну масу додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто, яке по консистенції повинно нагадувати густу сметану.
- Форму для випікання змащуємо рослинною олією, виливаємо готове тісто. Зверху викладаємо підготовлені яблука. Відправляємо все у розігріту до 170-180 градусів духовку на 40 хвилин.
Якщо вам хочеться різноманітності, приготуйте пиріг із апельсинами. Вам точно сподобається.