Смачно, як у дитинстві: рецепт пирога, з яким усі забудуть навіть про торти

Читать на русском
Автор
24462
Пишне тісто та багато начинки
Пишне тісто та багато начинки. Фото takprosto.cc

Близькі прокинуться, коли з’їдять весь пиріг

Що може бути смачніше бабусиної шарлотки? Пишний, ароматний ніжний пиріг з фантастичною начинкою — улюблені з дитинства ласощі.

Бабусиним рецептом ніжного та соковитого пирога з яблуками ми з "На пенсії" і поділимося. Фантастична випічка перетворить звичайне чаювання на справжнє свято. Такий пиріг — це кохання з першого шматочка. Навряд чи знайдеться людина, яка відмовиться від такої випічки.

Як приготувати яблучний пиріг.

Інгредієнти:

  • кефір – 1 склянка;
  • цукор – 1 склянка;
  • борошно — 1 — 1,5 склянки;
  • яйця – 2 шт.;
  • рослинна олія – 50 мл;
  • сода — 1 ч. л.;
  • яблука — 2 — 3 шт.

Спосіб приготування:

  1. Яблука миємо, чистимо, видаляємо кісточки та серцевину, м'якуш нарізаємо часточками.
  2. У мисці за допомогою міксера або вінчика змішуємо яйця та цукор. Додаємо кефір з содою, рослинну олію і ретельно все перемішуємо.
  3. В отриману яєчно-кефірну масу додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто, яке по консистенції повинно нагадувати густу сметану.
  4. Форму для випікання змащуємо рослинною олією, виливаємо готове тісто. Зверху викладаємо підготовлені яблука. Відправляємо все у розігріту до 170-180 градусів духовку на 40 хвилин.

Якщо вам хочеться різноманітності, приготуйте пиріг із апельсинами. Вам точно сподобається.