Навіть тісто замішувати не доведеться: смачний пиріг із сиром та яблуками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 58471
Десерт готується швидко та легко
Рецептів яблучних пирогів існує безліч. Найбільш популярним серед яких є "Шарлотка".
Часом хочеться поекспериментувати та приготувати щось просте, але незвичайне. Тому поспішаємо поділитися рецептом випічки, для якої навіть тісто замішувати не доведеться, інформують на порталі "Apelsinka".
Як приготувати пиріг з сиром та яблуками
Інгредієнти:
Для крихти:
- 300 г борошна (вищий сорт);
- 150 г вершкового масла;
- 120 г цукру;
- 1 ч. л. розпушувача;
Для начинки:
- 250 г сиру
- 100 г сметани
- 2 шт. яблук (200 г)
- 90 г цукру
- 2 шт. курячих яєць
- 1 ч. л. ванільного цукру
Спосіб приготування:
- Борошно змішати з цукром і розпушувачем.
- Додати розм’якшене вершкове масло, перетерти все швидко в крихту.
- Для начинки очистити яблука від насіння та шкірки, натерти їх на великій тертці.
- Додати цукор та ванільний цукор, сир, сметану та яйця, добре перемішати.
- У вистелену пергаментом форму викласти трохи більше половини крихти та сформувати ложкою бортики.
- Розмістити підготовлену начинку, посипати її крихтою, що залишилася.
- Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин.
- Пиріг остудити у формі та можна подавати до столу.
А якщо ви любите випічку із яблуками, рекомендуємо також приготувати заливний пиріг із яблуками за рецептом "Телеграфа". Ця смакота — гідна альтернатива навіть улюбленій "шарлотці".