Ми підкажемо, як приготувати сирний суп.
Сирний суп — класика української кухні, яка вражає смаком та ароматом. Особливо пікантним виходить суп з додаванням вершків.
Спробуйте приготувати цей швидкий та ситний "Сирний вершковий рай". Про це пише Уніан.
Інгредієнти:
- 500 мл молока
- 300 мл вершків
- 3 яйця
- 200 г сиру твердих сортів
- 1 цибулина
- 3 ст. л. борошна
- олія, сіль, перець — за смаком
Приготування:
- Поріжте цибулю дрібними кубиками та обсмажте на олії до золотистого кольору.
- Додайте борошно та обсмажуйте 1 хвилину. Поступово влийте молоко та вершки, помішуючи.
- Доведіть суп до кипіння та зніміть з вогню. Дайте трохи остигнути.
- Розітріть яйця та влейте у суп, безперервно помішуючи.
- Натріть на крупній тертці сир та всипте у суп. Посоліть та поперчіть за смаком.
- Розігрійте перед подачею. Смакуйте цей неперевершений ароматний "Сирний вершковий рай".
При подачі можна додати дрібно нарізану зелень, грінки чи сухарики. Сирний суп з вершками стане чудовим вибором для вечері! Нехай він зігріє та надихне вас на нові кулінарні шедеври!
Раніше "Телеграф" розповідав рецепт гострого соусу, який за смаком не поступається васабі. А також ми писали, з чого приготувати чудовий домашній соус до м’яса.