Легкий та зігріваючий: рецепт сирного супу з вершками

Читать на русском
Автор
Сирний суп є дуже ніжним та пікантним
Сирний суп є дуже ніжним та пікантним. Фото Getty Images

Ми підкажемо, як приготувати сирний суп.

Сирний суп — класика української кухні, яка вражає смаком та ароматом. Особливо пікантним виходить суп з додаванням вершків.

Спробуйте приготувати цей швидкий та ситний "Сирний вершковий рай". Про це пише Уніан.

Інгредієнти:

  • 500 мл молока
  • 300 мл вершків
  • 3 яйця
  • 200 г сиру твердих сортів
  • 1 цибулина
  • 3 ст. л. борошна
  • олія, сіль, перець — за смаком

Приготування:

  1. Поріжте цибулю дрібними кубиками та обсмажте на олії до золотистого кольору.
  2. Додайте борошно та обсмажуйте 1 хвилину. Поступово влийте молоко та вершки, помішуючи.
  3. Доведіть суп до кипіння та зніміть з вогню. Дайте трохи остигнути.
  4. Розітріть яйця та влейте у суп, безперервно помішуючи.
  5. Натріть на крупній тертці сир та всипте у суп. Посоліть та поперчіть за смаком.
  6. Розігрійте перед подачею. Смакуйте цей неперевершений ароматний "Сирний вершковий рай".

При подачі можна додати дрібно нарізану зелень, грінки чи сухарики. Сирний суп з вершками стане чудовим вибором для вечері! Нехай він зігріє та надихне вас на нові кулінарні шедеври!

Раніше "Телеграф" розповідав рецепт гострого соусу, який за смаком не поступається васабі. А також ми писали, з чого приготувати чудовий домашній соус до м’яса.