Цей суп подадуть вам у ресторані Мадрида: класичний іспанський рецепт

Читать на русском
Автор
1803
Іспанія на столі
Іспанія на столі. Фото shuba.life

Близькі оближуть тарілки

Ми вже розповідали, як в Іспанії готують ідеальний омлет. Сьогодні ми поласуємо іспанським супом під назвою "Пучеро".

Страви за рецептом Shuba виходить дуже ситним і навіть трохи схожим на рагу. Додайте в суп улюблені спеції – не завадить трохи чилі, копченої паприки та інших пряних додатків – та насолоджуйтесь!

Як приготувати іспанський суп "Пучеро"

Інгредієнти:

  • картопля – 600 г;
  • яловича лопатка – 500 г;
  • свинячі ребра – 300 г;
  • ковбаса "Сервелат" – 150 г;
  • морква – 2 шт.;
  • цибуля жовта ріпчаста — 2 шт.;
  • томати – 2 шт.;
  • сіль, чорний перець – на свій смак;
  • селера, стебло – 100 г;
  • нут консервований – 100 г;
  • олія – 20 г;
  • петрушка, гілочка – на свій смак;
  • часник, зубчики – 3 шт.;
  • лавровий лист – 2 шт.;
  • вода – 3 л.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку каструлю відправляємо яловичину, ребра, лавровий лист та перець. Все заливаємо водою та доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, варимо півтори години, після чого м’ясо виймаємо, а бульйон залишаємо.
  2. Картоплю, моркву, цибулю і селеру нарізаємо довільними шматочками та відварюємо в м’ясному бульйоні до готовності.
  3. Невеликими слайсами нарізаємо часник, відправляємо на розігріту сковороду з олією. Через хвилину додаємо нарізану середніми шматочками яловичину, м’ясо ребер та ковбасу та обсмажуємо протягом 3 хвилин.
  4. Обсмажене м’ясо відправляємо в каструлю з овочами, додаємо нут та подрібнені помідори, солимо і перчимо все. Даємо закипіти, вимикаємо вогонь та залишаємо під закритою кришкою на 10 хвилин.

Подаємо іспанський суп із домашнім хлібом та насолоджуємося. Смачного!