Як прискорити зарядку свого iPhone: 5 найкращих порад

Читать на русском
Автор
3783
З iPhone працюватимете довше
З iPhone працюватимете довше. Фото Freepik

Ці лайфхаки спрацюють і з іншими моделями смартфонів

Іноді користувачі стикаються з необхідністю швидше зарядити свій мобільний телефон. Важливо пам’ятати кілька ключових моментів, щоб прискорити процес зарядки iPhone лише за кілька секунд.

Для підвищення швидкості зарядки смартфона, зокрема iPhone, можна скористатися розумними хитрощами, пише Android Authority. Фахівці виділяють п’ять таких лайфхаків.

Як прискорити зарядку iPhone

1. Зменште яскравість екрана до мінімуму. Це не лише продовжить термін служби батареї, а й заощадить енергію.

2. Важливим кроком є очищення порту зарядного пристрою. Порт повинен бути вільним від ворсу або пилу, оскільки це може ускладнити процес заряджання.

3. Ще одним правилом є зарядка iPhone не через USB-порти Mac або ПК з Windows, оскільки вони в цьому випадку будуть недостатньо потужними. Порт комп’ютера призначений для інших пристроїв, таких як миші, клавіатури та зовнішні накопичувачі, і краще використовувати його лише для повільної зарядки.

4. Не забувайте, що зарядка від розетки є найефективнішим способом. Бездротові зарядні пристрої стають популярними, але їхня швидкість заряджання обмежена, особливо у випадку пристроїв Apple.

5. І, нарешті, при зарядці iPhone потрібно знімати чохол, щоб уникнути перегріву гаджета. Це може сповільнити процес заряджання.

Раніше ми писали, як не можна користуватися iPhone. Деякі дії прискорюють "смерть" мобільного телефону.