З кисло-солодкою ноткою та почуттям ностальгії: найбюджетніший салат готується за цим рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13444
![Простий у приготуванні, але дуже смачний салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/ca/d9c37f7d-afe9b01b526203eacfc981b54fbe6cac.jpg?v=2050_1)
Вжух — і страва на столі
Чи можна згадати дитинство із салатом? Так, якщо це капустяний салат із морквою, який ми їли в дитинстві. Пам’ятаєте, цю смачну страву нам подавали у їдальні?
Сьогодні разом із "Важно знать" розповімо, як приготувати таку страву. Він вийде соковитим, ніжним та з легкою кисло-солодкою ноткою і в плані смаку не поступиться іншим стравам. Такий салат — відмінний варіант для легкої та вітамінної вечері. Пориньмо в дитинство разом із капустяним салатом із морквою.
Як приготувати капустяний салат з морквою
Інгредієнти:
- 100 г моркви;
- 600 г білокачанної капусти;
- 1 ст. л. цукру;
- 2-3 ст. л. нерафінованої соняшникової олії;
- 1,5 ст. л. оцту 9%;
- половина чайної ложки солі.
Спосіб приготування:
- Білокачанну капусту миємо і нарізаємо тонкою соломкою. Солимо і ретельно віджимаємо руками, щоб капуста пустила сік. Залишаємо її на 15 хвилин.
- Моркву чистимо, натираємо на великій тертці та за вказаний час відправляємо до капусти. Додаємо цукор, оцет. Все добре перемішуємо та відправляємо у холодне місце на 10 хвилин.
- Перед подачею заправляємо салат рослинною олією.
Подаємо салат з віденським шніцелем та улюбленим гарніром. Така вечеря навряд чи залишить когось байдужою.