Навіщо в каструлю з кашею додавати чайний пакетик: хитрий трюк від досвідчених кулінарів

Читать на русском
Автор
16417
Ваша каша буде ідеальною
Ваша каша буде ідеальною. Фото prostoway

Цей метод ідеальний для вівсянки, рису, гречки та булгуру

Гарячий ароматний чай — найкращий напій для холодних зимових днів. Він чудово зігріває і бадьорить.

Заварюючи чай, часто чайні пакетики ми відправляємо у відро для сміття. Однак вони нам можуть стати в пригоді не тільки в побуті. Досвідчені кулінари використовують їх при приготуванні їжі. "Главред" пропонує використовувати їх при варінні круп.

Навіщо використовувати при варінні круп чайний пакетик

Цей незвичайний хід додасть вашим гарнірам неповторний смак та аромат. Варто лише відправити кілька чайних пакетиків разом із крупою в каструлю — і ви не впізнаєте кашу. Аромат чаю проникає у структуру круп, створюючи цікавий та незвичайний смаковий букет.

Відірвіть ярлички з чайних пакетиків і відправте їх у каструлю з крупою. Результат вас здивує – неймовірний аромат стоятиме по всій кухні, а каша вийде з незвичайним, пікантним смаком.

Однак врахуйте, що цей прийом ідеально підходить для рису, булгуру, гречки та вівсяної каші. Для вівсянки можна вибирати чай з різними добавками, а для інших видів круп рекомендується використовувати класичну чорну або зелену заварку. Спробуйте — і переконайтеся самі.

Після цього не викидайте чайні пакетики. Виявляється, це чудові помічники у деяких побутових питаннях.