Ніжне м’ясо і хрумка скоринка: з цим віденським шніцелем ви забудете про відбивні і котлети
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11203
Найвідоміша австрійська страва
Якщо набридли звичні котлети та відбивні – не біда. Сьогодні ми пропонуємо приголомшливу альтернативу — віденський шніцель.
Найвідоміша австрійська страва є шматочком м’яса в паніруванні з сухарями. Класичний рецепт передбачає яловичину, але разом з "УНІАН" ми поекспериментуємо та приготуємо шніцель із курячої грудки. Соковите м’ясо з хрусткою скоринкою стане хітом вашого столу.
Як приготувати шніцель з курки
Інгредієнти:
- курячі грудки — 200 шт.
- яйця — 1 шт.
- борошно — 4 ст. л.
- панірувальні сухарі — 4 ст.л.
- рослинна олія — 30 г.
- сіль, мелений перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, розрізаємо вздовж не до кінця, щоб вийшов один великий шматок м’яса. Накриваємо його харчовою плівкою та відбиваємо.
- У мисці збиваємо яйце із сіллю. В окремі тарілки насипаємо борошно та панірувальні сухарі. Майбутні шніцелі обвалюємо спочатку в борошні, потім в яйці та в кінці сухарях.
- Викладаємо м’ясо в розігріту сковороду з олією та обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін по 1-2 хвилини з кожної. Після того зменшуємо вогонь і обсмажуємо м’ясо ще по 3-4 хвилини з кожного боку.
Подаємо готовий шніцель з картопляним пюре та насолоджуємось. У вас вийде фантастична вечеря.