Кожен робить це? Названо шкідливу звичку, яка "вбиває" телефон день за днем

Читать на русском
Автор
1335
Що не можна робити з телефоном
Що не можна робити з телефоном. Фото Freepik

Телефон завжди повинен знаходитись у мінімум 10 міліметрах від тіла користувача

Багато людей щодня носять смартфон у кишені та не підозрюють, що це шкідлива звичка. На гадждет це впливає вкрай негативно, тому краще замислитися над тим, щоб носити його в сумці або рюкзаку.

Експерти кажуть, що є кілька причин, через які носіння телефону в кишені — не найкраща ідея. "Телеграф" розповідає про це детальніше.

Перегрів

Це одна з головних причин, чому краще відмовитись від носіння смартфона в кишені. Більш небезпечною ситуація стає у спекотні дні. У цей період телефон і без того зазнає навантаження, але в кишені ймовірність перегріву стає занадто високою. Акумулятор може просто вийти з ладу.

Небезпека

Через наявність літій-іонних акумуляторів у кожному сучасному телефоні, можливе їхнє випадкове загоряння або вибух. Справді, такі ситуації трапляються вкрай рідко, але всі відсотки таких інцидентів є. Тому краще убезпечити себе.

Пошкодження екрану

Ще одна причина, чому краще відмовитися від носіння гаджета в кишені куртки, сорочки або кишені джинсів — це можливе пошкодження екрану. Якщо у вас в кишені лежить дрібниця, ключі, жетони або інші речі, вони легко можуть подряпати екран. А дрібне сміття може потрапити до отворів телефону.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, які основні п’ять звичок буквально "вбивають" телефон день за днем. Багато хто робить це з гаджетами і не здогадується, як на них це погано позначається.