П’ять звичок, які "вбивають" телефон: так робить багато людей

Читать на русском
Автор
2619
Найчастіше власники самі шкодять своєму смартфону
Найчастіше власники самі шкодять своєму смартфону. Фото freepik.com

Деяких дій краще уникати

Деякі власники настільки недбало ставляться до свого телефону, що буквально "вбивають" його. Через деякі звички господарів може вийти з ладу батарея, про що попереджають три "дзвіночки", також поломка загрожує й іншим частинам пристрою.

Про те, що не можна робити зі своїм телефоном, розповів сайт itechua. Найчастіше власники припускаються п’яти помилок.

Що не можна робити зі смартфоном

Брати його у ванну або туалет — цим правилом нехтують 99% користувачів, проте наслідки можуть бути плачевними. Іноді ремонт телефону, пошкодженого внаслідок потрапляння води, може бути просто неможливим, а часом дуже дорогим.

Завантажувати програми з неперевірених джерел — це може просто перетворити ваш телефон на "цеглину". Також є ризик використання вашого пристрою для майнінгу або зараження шкідливим програмним забезпеченням. Небезпечними можуть бути навіть найпростіші програми.

Залишати телефон під прямим сонячним промінням – максимально небезпечно це під час зарядки. Загрожує перегріванням акумулятора, що може швидко вивести його з ладу. Щобільше, не можна виключати ризик займання та пожежі.

Носити мобільний телефон у задній кишені – ця звичка може призвести до різних поломок пристрою. Крім того, у натовпі є ризик його крадіжки.

Ремонтувати телефон у ненадійних місцях — сумнівні ремонтні майстерні та ринкові кіоски часто використовують неякісні деталі та не мають відповідних інструментів. Крім того, такі майстри не дають жодних гарантій. Довіряти свій смартфон для ремонту варто лише надійним людям.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому може працювати камера телефону. Є три основні причини.