Відкрийте холодильник – і знайдете всі інгредієнти: незвичайний салат із того, що є під рукою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 26601
Найскладніше тут — зварити буряки
Буряк – незамінний овоч на нашій кухні. Ми звикли готувати з неї лише класичний борщ та оселедець під "Шубою". Однак овоч чудово поєднується з різними продуктами і тому є чудовим інгредієнтом для найрізноманітніших салатів.
Разом із "Важно знать" ми вам це доведемо. Сьогодні ми ділимося рецептом простого у приготуванні, але дуже смачного бурякового салату. Усі інгредієнти у його складі ви легко знайдете вдома, а на приготування витратите лічені хвилини. Ну що, йдемо готувати?
Як приготувати салат з буряком
Інгредієнти:
- 1 великий буряк;
- 2 зубчики часнику;
- 1 червона цибуля;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- 1 банка консервованої кукурудзи;
- сіль, чорний мелений перець до свого смаку;
- спеції;
- 1 пучок петрушки;
- 1 пучок кропу.
Спосіб приготування:
- Буряк відварюємо або запікаємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками або натираємо на великій тертці та відправляємо салатник.
- Червону цибулю чистимо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями.
- З консервованої кукурудзи зливаємо воду. Чистимо часник, пропускаємо його через прес. Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
- Додаємо подрібнені петрушку та кріп. За бажанням можна додати в салат ще листочки базиліка, руколу та зелену цибулю.
- Солимо, перчимо салат, додаємо улюблені спеції. Заправляємо олією і ретельно все перемішуємо.
Подаємо буряковий салат із віденським шніцелем за рецептом "Телеграфа". Вам точно сподобається!