Відкрийте холодильник – і знайдете всі інгредієнти: незвичайний салат із того, що є під рукою

Читать на русском
Автор
26615
Страва здивує і смаком, і простотою приготування
Страва здивує і смаком, і простотою приготування. Фото vazhnoznat.com

Найскладніше тут — зварити буряки

Буряк – незамінний овоч на нашій кухні. Ми звикли готувати з неї лише класичний борщ та оселедець під "Шубою". Однак овоч чудово поєднується з різними продуктами і тому є чудовим інгредієнтом для найрізноманітніших салатів.

Разом із "Важно знать" ми вам це доведемо. Сьогодні ми ділимося рецептом простого у приготуванні, але дуже смачного бурякового салату. Усі інгредієнти у його складі ви легко знайдете вдома, а на приготування витратите лічені хвилини. Ну що, йдемо готувати?

Як приготувати салат з буряком

Інгредієнти:

  • 1 великий буряк;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 червона цибуля;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 1 банка консервованої кукурудзи;
  • сіль, чорний мелений перець до свого смаку;
  • спеції;
  • 1 пучок петрушки;
  • 1 пучок кропу.

Спосіб приготування:

  1. Буряк відварюємо або запікаємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками або натираємо на великій тертці та відправляємо салатник.
  2. Червону цибулю чистимо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями.
  3. З консервованої кукурудзи зливаємо воду. Чистимо часник, пропускаємо його через прес. Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
  4. Додаємо подрібнені петрушку та кріп. За бажанням можна додати в салат ще листочки базиліка, руколу та зелену цибулю.
  5. Солимо, перчимо салат, додаємо улюблені спеції. Заправляємо олією і ретельно все перемішуємо.

Подаємо буряковий салат із віденським шніцелем за рецептом "Телеграфа". Вам точно сподобається!