Фантастичний салат із звичайних буряків: ви будете готувати так щодня

Читать на русском
Автор
100838
Відмінна альтернатива звичайному вінегрету та “Шубе
Відмінна альтернатива звичайному вінегрету та “Шубе. Фото shuba.life

Просто, ситно, смачно

Якщо ви з буряка готуєте тільки вінегрет і салат із сирого овочу, то саме час спробувати щось новеньке. Саме тому ми приготуємо салат із буряків із чорносливом та сиром фета.

Поєднання буряків та фети створить незвичайний смаковий дует, адже в овоча ніжний солодкий смак, а фета має характерний солонуватий присмак. Цей простий салат за рецептом Shuba стане чудовим та поживним доповненням до будь-якої страви. Він добре підходить для холодної пори року, коли немає великої різноманітності овочів.

Як приготувати зимовий салат з буряка та чорносливу

Інгредієнти:

  • буряк – 200 г;
  • чорнослив без кісточки – 4 шт.;
  • волоські горіхи – 2 шт.;
  • сир фета – 50 г;
  • перець чорний мелений – 3 г;
  • оливкова олія Extra Virgin — 20 мл.

Спосіб приготування:

  1. Буряк варимо до готовності, дайте їй охолонути, чистимо від шкірки, натираємо на великій тертці та відправляємо в салатник. Приправляємо чорним меленим перцем на свій смак.
  2. Очищені волоські горіхи подрібнюємо та викладаємо на буряк.
  3. Миємо, нарізаємо довільними шматочками чорнослив, додаємо його в салатник до підготовлених інгредієнтів.
  4. Фету нарізаємо довільними кубиками та відправляємо до салатника.
  5. Салат поливаємо оливковою олією та подаємо на стіл.

Подавайте салат з незвичайними курячими рулетиками — і у вас вийде неймовірно ситний та смачний обід. Смачного.