Цей лінивий оселедець під "Шубою" заощадить вам час: рецепт для тих, хто не хоче півдня стояти на кухні
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 18100
Улюблений салат тепер готувати ще простіше
Традиційний оселедець під "Шубою" — популярний у нашій країні салат. Попри різноманітність рецептів, класичний салат складається з оселедця, картоплі, буряків, моркви, цибулі. Усі необхідні інгредієнти відварюються, натираються на тертці та викладаються шарами.
Як правило, приготування цієї страви займає чимало часу. Завдяки рецепту "Важно знать", приготування улюбленого салату займе набагато менше часу — вам просто необхідно подрібнити всі інгредієнти і змішати. Впевнені, що такий варіант оселедця під "Шубою" сподобається вам не менше.
Як приготувати лінивий оселедець під "Шубою"
Інгредієнти:
- оселедець — 1 шт.;
- картопля — 1 шт.;
- буряк — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- курячі яйця — 2 шт.;
- майонез — 2-3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо, натираємо на дрібну тертку і відправляємо в салатник.
- Чистимо цибулю, дрібно її нарізаємо і відправляємо в салатник до яєць.
- Картоплю, буряк і моркву відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо, дрібно нарізаємо і відправляємо до цибулі та яйця.
- Оселедець чистимо, позбавляємося кісточок, миємо і дрібно нарізаємо. Відправляємо до салатника до підготовлених інгредієнтів.
- Заправляємо все майонезом, ретельно перемішуємо, якщо є бажання, прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.
До речі, майонез у салаті можна замінити іншим соусом. Спробуйте — можливо, такий варіант оселедця під "Шубою" сподобається вам більше.