Цей лінивий оселедець під "Шубою" заощадить вам час: рецепт для тих, хто не хоче півдня стояти на кухні

Читать на русском
Автор
18100
Вжух — і оселедець під "Шубою" на столі
Вжух — і оселедець під "Шубою" на столі. Фото vazhnoznat.com

Улюблений салат тепер готувати ще простіше

Традиційний оселедець під "Шубою" — популярний у нашій країні салат. Попри різноманітність рецептів, класичний салат складається з оселедця, картоплі, буряків, моркви, цибулі. Усі необхідні інгредієнти відварюються, натираються на тертці та викладаються шарами.

Як правило, приготування цієї страви займає чимало часу. Завдяки рецепту "Важно знать", приготування улюбленого салату займе набагато менше часу — вам просто необхідно подрібнити всі інгредієнти і змішати. Впевнені, що такий варіант оселедця під "Шубою" сподобається вам не менше.

Як приготувати лінивий оселедець під "Шубою"

Інгредієнти:

  • оселедець — 1 шт.;
  • картопля — 1 шт.;
  • буряк — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • майонез — 2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо, натираємо на дрібну тертку і відправляємо в салатник.
  2. Чистимо цибулю, дрібно її нарізаємо і відправляємо в салатник до яєць.
  3. Картоплю, буряк і моркву відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо, дрібно нарізаємо і відправляємо до цибулі та яйця.
  4. Оселедець чистимо, позбавляємося кісточок, миємо і дрібно нарізаємо. Відправляємо до салатника до підготовлених інгредієнтів.
  5. Заправляємо все майонезом, ретельно перемішуємо, якщо є бажання, прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.

До речі, майонез у салаті можна замінити іншим соусом. Спробуйте — можливо, такий варіант оселедця під "Шубою" сподобається вам більше.