Три корисні зимові лайфхаки на кожен день: для тепла рук, ніг та для будинку

Читать на русском
Автор
2675
Рукавиці можна не купувати, а зробити самому
Рукавиці можна не купувати, а зробити самому

Хендмейд устілки та рукавиці зможуть зекономити гроші та додати тепла

Взимку погода іноді не тішить і може знадобитися додаткове утеплення, наприклад шарф, що може замінити шапку при спеціальному пов'язуванні. Проте іноді цим не обійтися і може бути потрібно докласти зусиль.

"Телеграф" нагадує кілька корисних способів зробити своє життя в прямому сенсі тепліше. Рукавиці чи теплі устілки можна зробити з підручних матеріалів.

Вовняний фетр або повсть можуть допомогти зберегти ноги в теплі

Взимку один із найкращих способів зігріти ноги – вирізати повстяні устілки. Можна обвести звичайну устілку зі взуття олівцем та вирізати. Просто покладіть її зверху старої або замініть у взутті і ногам буде тепліше.

Зайвий светр на переробку

Якщо у вас є старі та невикористані в’язані светри, ви можете легко зробити рукавички своїми руками. Це дешево, зручно і можна робити різною товщиною. Для того, щоб вистачило на всю зиму можна зробити кілька штук.

Нехай гарячий душ зігріє та зволожить ваш будинок

Прийняття гарячої ванни або душу може зігріти не тільки вас, а й будинок. Не зливайте воду після цього, оскільки вона має багато тепла. Спочатку дайте воді охолонути до кімнатної температури. Таким чином усе тепло залишається у вашому домі, а випаровування допоможе зволожити сухе повітря. Щоб вода нагріла квартиру, потрібно відкрити двері поки вода вистигатиме.

Раніше "Телеграф" розповідав про лайфхак для сушіння взуття з пилососом. Якщо це занадто екстравагантно — можна використовувати фен чи сіль.