Як швидко висушити взуття за допомогою пилососу: дивний, але робочий лайфхак

Читать на русском
Автор
1478
Висушити взуття взимку допоможе пилосос чи фен
Висушити взуття взимку допоможе пилосос чи фен. Фото switchbacktravel.com

Швидкі способи висушити взуття взимку

Взимку через опади і сніг, що розтанув, взуття може промокати, тому варто подбати про те, як швидко висушити улюблені черевики або чоботи. "Телеграф" вже розповідав, як освіжити взуття та позбутися неприємного запаху, а сьогодні ділиться, як швидко висушити взуття взимку.

Як виявилося, є три простих способи швидко висушити промокло взуття, пише slk.kh.ua. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Пилосос

Звичайний побутовий пилосос (не робот-пилосос) можна використовувати для сушіння взуття. Приєднайте шланг до отвору на видування та покладіть трубку всередину чобота або черевика. У режимі всмоктування повітря пилосос ефективно забирає зайву вологу. Залежно від ступеня промокання, таке сушіння з пилососом може зайняти до 15-20 хвилин.

Фен

Ще один спосіб висушити взуття – використовувати фен для сушки волосся. Однак пам’ятайте, що фен потрібно тримати на відстані від взуття, а температура повітря повинна бути не гарячою, а теплою.

Сіль

Також для сушіння взуття можна використовувати звичайну сіль. Підігрійте кухонну сіль на сухій сковорідці або в духовці, насипте її в шкарпетки і покладіть всередину черевиків. Сіль швидко вбере вологу, а її тепло підсушить взуття усередині.

Раніше "Телеграф" розповідав, що зробити із взуттям, щоб воно не ковзало взимку. Прості та перевірені способи.