Надягніть гумові рукавички: несподіваний спосіб зберегти руки теплими на морозі

Читать на русском
Автор
3004
Тримайте руки у теплі
Тримайте руки у теплі. Фото Pexels

Невелика хитрість з рукавичками врятує у холоди

Рукавички – незамінний аксесуар взимку. Вони захищають ніжну шкіру рук від вітру та холоду. Але в сильні морози одних рукавичок недостатньо і для збереження тепла доводиться вдаватися до хитрощів. Особливо якщо йде сніг і на вулиці підвищена вологість.

TikTok блогер @homewithchristina поділилася своїм простим, але дуже несподіваним способом зберегти руки у теплі на вулиці. Для цього вона використовує латексні рукавички.

Як зберегти руки в теплі навіть у лютий мороз

У своєму відео блогер демонструє упаковування гумових рукавичок та надягає одну пару на руки. Зверху вона одягає звичайні вовняні рукавички.

Суть цього методу полягає в тому, щоб за допомогою гумових рукавичок створити водонепроникний шар на руках. Латексні рукавички не гріють, але ізолюють шкіру рук від вологи. Сухі руки в сухих рукавичках не мерзнуть. Крім того, гумові рукавички дають додатковий захист від вітру.

Як на заморозити руки на вулиці взимку
Руки будуть під подвійним захистом
  • Взимку рекомендується носити рукавички, які закривають зап’ястя. Таким чином можна уникнути великої втрати тепла.
  • Якщо у вас немає рукавичок, покладіть руки в кишені або сховайте в рукави, щоб захистити їх від вітру.
  • Після перебування на холоді не намагайтесь якомога швидше зігріти руки та не використовуйте для цього гарячу воду або батарею. Краще подихайте на руки та потріть їх одна про одну.

Раніше "Телеграф" розповідав, як утеплити зимове взуття. Зробити це можна за кілька хвилин за допомогою підручних засобів.