Як замінити шапку шарфом: прості способи пов'язати (відео)

Читать на русском
Автор
42721
Широкий шарф можна пов'язати по-різному
Широкий шарф можна пов'язати по-різному. Фото glavred.info

З шарфа можна зробити аналог балаклави чи кілька елегантних образів

Взимку треба ретельно готувати до виходу з дому не тільки взуття, а й аксесуари. В разі погіршення погоди шарф або шийна хустка можуть стати альтернативою шапки.

Взимку шарф можна пов'язати кількома способами так, щоб він максимально захищав голову від холоду. "Телеграф" зібрав кілька корисних та цікавих.

Шарф-капюшон

Простий спосіб з широким теплим шарфом, виконати його можна і з тоншим варіантом, але буде не так ефективно. Шарф обгортається спереду шиї через спину і виводиться кінцями вперед. Продіваючи кінці особливим чином в завиток, можна створити ззаду петлю, яка буде виконувати роль капюшона.

Арафатка

Пов'язати шарф на манер шемагу або ж арафатки також ефективно в негоду. Робити це потрібно з шарфом-хусткою квадратної форми. Також таке пов'язання можна робити й на тонку шапку для максимального тепла. Квадратний шарф складають навпіл трикутником та накидують на голові так, щоб одна сторона була довше. Коротку сторону продівають під підборіддям, а довшим краєм обмотують навколо обличчя та голови так, щоб кінчик зв'язати з кінчиком короткої сторони.

Вінтажний спосіб

Використати квадратний шарф-хустку можна і для створення вінтажного образу. Шарф складається трикутником, пов'язується на голові як хустка з вузлом під підборіддям, вільні краї обмотуються навколо шиї та зав'язуються на потилиці. Так створюється ефектний та теплий образ.

Раніше "Телеграф" розповідав, що аби не мерзнути взимку, потрібно вдіватись шарами. Також будуть корисними різноманітні аксесуари.