Для цього салату купіть пару кілограмів буряків: у вас обов’язково попросять добавки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 16496
![Рецепт, який точно буде у вас у закладках](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/6a/e773449b-01089437c3cf24ead9b32e6c9a4a26ad.jpg?v=4436_1)
Врахуйте, що гості будуть просити рецепт страви
Як правило, з буряків ми звикли готувати оселедець під "Шубою" і звичайний вінегрет. А що, якщо трохи пофантазувати та приготувати незвичайний салат?
Рецепт пікантного салату з буряком пропонує "ТСН". З простих інгредієнтів ви приготуєте ситну, смачну та корисну страву, яка здивує навіть гурманів. Перевіримо?
Як приготувати м'ясний салат з буряком
Інгредієнти:
- буряк – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- м’ясо будь-яке — 200 — 300 г;
- цибулина – одна середнього розміру;
- рослинна олія — 4 — 5 ст. л.
Для м’ясного маринаду:
- сіль, перець, соєвий соус — на свій смак.
Для маринування цибулі:
- вода — 1 ст. л.;
- оцет — 3 ст. л.;
- цукор — 1 ст.л.;
- сіль — 0,5 ч. л.
Спосіб приготування:
- Буряки миємо, чистимо, нарізаємо тонкою соломкою та обсмажуємо на розігрітій з рослинною олією сковороді на середньому вогні.
- М’ясо миємо, нарізаємо такою ж соломкою. Маринуємо в суміші солі, перцю та соєвого соусу. Потім обсмажуємо, запікаємо чи відварюємо до готовності.
- Готуємо маринад для цибулі. Для цього змішуємо воду, оцет, цукор і сіль, відправляємо нарізану півкільцями цибулю.
- Моркву чистимо, натираємо на тертці для корейської моркви.
- Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, заправляємо олією, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.
Рекомендуємо до салату подати фантастичні котлетки. Близьких не відірветься!