Для цього салату купіть пару кілограмів буряків: у вас обов’язково попросять добавки

Читать на русском
Автор
16496
Рецепт, який точно буде у вас у закладках
Рецепт, який точно буде у вас у закладках. Фото shuba.life

Врахуйте, що гості будуть просити рецепт страви

Як правило, з буряків ми звикли готувати оселедець під "Шубою" і звичайний вінегрет. А що, якщо трохи пофантазувати та приготувати незвичайний салат?

Рецепт пікантного салату з буряком пропонує "ТСН". З простих інгредієнтів ви приготуєте ситну, смачну та корисну страву, яка здивує навіть гурманів. Перевіримо?

Як приготувати м'ясний салат з буряком

Інгредієнти:

  • буряк – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • м’ясо будь-яке — 200 — 300 г;
  • цибулина – одна середнього розміру;
  • рослинна олія — 4 — 5 ст. л.

Для м’ясного маринаду:

  • сіль, перець, соєвий соус — на свій смак.

Для маринування цибулі:

  • вода — 1 ст. л.;
  • оцет — 3 ст. л.;
  • цукор — 1 ст.л.;
  • сіль — 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Буряки миємо, чистимо, нарізаємо тонкою соломкою та обсмажуємо на розігрітій з рослинною олією сковороді на середньому вогні.
  2. М’ясо миємо, нарізаємо такою ж соломкою. Маринуємо в суміші солі, перцю та соєвого соусу. Потім обсмажуємо, запікаємо чи відварюємо до готовності.
  3. Готуємо маринад для цибулі. Для цього змішуємо воду, оцет, цукор і сіль, відправляємо нарізану півкільцями цибулю.
  4. Моркву чистимо, натираємо на тертці для корейської моркви.
  5. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, заправляємо олією, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.

Рекомендуємо до салату подати фантастичні котлетки. Близьких не відірветься!