Вінегрет вийде у сто разів смачніший: за цим рецептом його хоч на святковий стіл подавай
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 40538
Такого вінегрету ви ще не пробували
Вінегрет – один із найпопулярніших салатів у зимовий час. Доступність, корисність та простота приготування — саме за це люблять страву і кулінари, та їхні сім’ї.
Класичний рецепт салату — це морква, картопля, буряк та солоні огірки. Іноді салат додають ще квасолю, зелений горошок, квашену капусту або квасолю. Проте "УНІАН" пропонує додати у вінегрет оселедець. Саме цей інгредієнт зробить салат неповторним. Перевіримо?
Як приготувати вінегрет з оселедцем
Інгредієнти на 3 кг салату:
- морква — 2 шт.;
- картопля — 4 шт.;
- оселедець — 300 р.;
- зелена цибуля — 60 г;
- капуста квашена — 300 г;
- солоні огірки — 5 шт.;
- зелений горошок — 200 г;
- буряк — 2 шт.;
- рослинна олія — 4 ст.л.;
- оцет — 1 ст. л.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Відварюємо моркву, картоплю та буряк до готовності, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо однаковими кубиками.
- Такими ж кубиками нарізаємо солоний огірок.
- Оселедець чистимо, миємо та нарізаємо середніми шматочками.
- Подрібнюємо цибулю, кріп дрібно нарізаємо, з горошку зливаємо воду.
- Для приготування заправки змішуємо олію та оцет.
- У глибоку миску відправляємо всі підготовлені інгредієнти, солимо, перчимо, додаємо заправку і ретельно перемішуємо.
А ось німці додають у вінегрет один незвичайний фрукт. Спробуйте, можливо, цей варіант салату вам сподобається більше.