Просто додайте в котлети незвичайний інгредієнт – і всі проситимуть добавки

Читать на русском
Автор
36123
Найніжніші котлети з яблуком
Найніжніші котлети з яблуком. Фото noviydoctor.com

Гості приходитимуть із ручкою, щоб записати рецеп

Чи ми можемо уявити нашу кухню без соковитих і ароматних котлет. І хоча рецептів їх дуже багато, кожен кулінар намагається придумати свій, щоб покращити смак улюбленої страви.

Чи пробували ви додати у фарш яблуко? Якщо ні, то спробуйте і ви точно не забудете цей неповторний смак. Фрукт зробить ваші котлетки ніжними, дуже соковитими та ідеальними. Спробуйте — і переконайтеся: у захваті будуть дорослі й діти. А в такий незвичайний спосіб приготування котлет діляться "Добрі новини".

Як приготувати соковиті котлети з яблуком

Інгредієнти:

  • 500 г фаршу;
  • 2-3 яблука;
  • 2 цибулини;
  • 2 курячі яйця;
  • панірувальні сухарики;
  • масло;
  • спеції на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо її на сковороді з олією до золотистого кольору. Разом з яйцями та спеціями додаємо у фарш і перемішуємо до однорідності.
  2. Яблука ретельно миємо, чистимо, м’якуш натираємо на середній тертці і додаємо у фарш.
  3. Вологими руками формуємо середнього розміру котлети та обвалюємо в панірувальних сухарях.
  4. Обсмажуємо битки на сковороді з розігрітим маслом до золотистого кольору протягом 5-7 хвилин і викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо ідеальні котлети з найсмачнішим картопляним пюре та насолоджуємось. Смачного!