Просто додайте в котлети незвичайний інгредієнт – і всі проситимуть добавки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 36123
Гості приходитимуть із ручкою, щоб записати рецеп
Чи ми можемо уявити нашу кухню без соковитих і ароматних котлет. І хоча рецептів їх дуже багато, кожен кулінар намагається придумати свій, щоб покращити смак улюбленої страви.
Чи пробували ви додати у фарш яблуко? Якщо ні, то спробуйте і ви точно не забудете цей неповторний смак. Фрукт зробить ваші котлетки ніжними, дуже соковитими та ідеальними. Спробуйте — і переконайтеся: у захваті будуть дорослі й діти. А в такий незвичайний спосіб приготування котлет діляться "Добрі новини".
Як приготувати соковиті котлети з яблуком
Інгредієнти:
- 500 г фаршу;
- 2-3 яблука;
- 2 цибулини;
- 2 курячі яйця;
- панірувальні сухарики;
- масло;
- спеції на свій смак.
Спосіб приготування:
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо її на сковороді з олією до золотистого кольору. Разом з яйцями та спеціями додаємо у фарш і перемішуємо до однорідності.
- Яблука ретельно миємо, чистимо, м’якуш натираємо на середній тертці і додаємо у фарш.
- Вологими руками формуємо середнього розміру котлети та обвалюємо в панірувальних сухарях.
- Обсмажуємо битки на сковороді з розігрітим маслом до золотистого кольору протягом 5-7 хвилин і викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
Подаємо ідеальні котлети з найсмачнішим картопляним пюре та насолоджуємось. Смачного!