Буряк, яйце і трохи часнику: близькі не здогадаються, що ви готуєте
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19856
Такі котлетки ви ще не пробували
Від запашних, соковитих котлет навряд чи хтось відмовиться. Тільки що робити, якщо котлеток хочеться, але м’яса вдома не виявилося?
У разі нестандартної ситуації можна приготувати биточки… з буряків. Такі котлетки вийдуть соковитими всередині та з хрумкою рум’яною скоринкою зовні. Незвичайний, але простий спосіб приготування котлет за рецептом "Апострофа" підкорить серце кожного.
Як приготувати бурякові котлети
Інгредієнти:
- варений буряк — 300 г;
- цибуля — 1 шт.;
- часник — 2 зубчики;
- яйце — 1 шт.;
- манка — 4 ст. л.;
- кріп, спеції — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Варений буряк чистимо, подрібнюємо на тертці. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і змішуємо з буряком.
- Часник чистимо, дрібно нарізаємо, трохи обсмажуємо на сковороді з рослинною олією до характерного аромату.
- В отриманий фарш відправляємо подрібнену зелень, яйце, манку та спеції, все ретельно перемішуємо і даємо фаршу "відпочити" протягом 15-20 хвилин.
- Через вказаний час з фаршу формуємо котлети та відправляємо їх на розігріту сковороду з рослинною олією. Биточки обсмажуємо до готовності по 4 хвилини з кожного боку.
Подаємо овочеві котлети з улюбленим гарніром та насолоджуємось. Смачного.