Вас здивує це поєднання: просто натріть буряк та змішайте його з пекінкою

Читать на русском
Автор
10257
Соковитий та хрумкий салат від якого неможливо відірватися
Соковитий та хрумкий салат від якого неможливо відірватися. Фото ukr3story.com

Така страва підійде до будь-якого гарніру

Пекінська капуста є інгредієнтом багатьох салатів. Найбільш популярні — салат з пекінської капустою і куркою або ж з шинкою і корейською морквою.

Однак сьогодні ми хочемо познайомити вас з однією незвичайною стравою, коли пекінська капуста поєднується з буряком. Варто лише раз спробувати й ви назавжди полюбите цей салат, запевняють на порталі "ukr3story".

Як приготувати салат з буряком та пекінською капустою

Інгредієнти:

  • буряк — 2 шт.;
  • сіль — щіпка;
  • пекінська капуста — 150 г;
  • мед — 1 ч. л.;
  • зелена цибуля — пучок;
  • французька гірчиця в зернах — 1 ч. л.;
  • петрушка — пучок;
  • олія — 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Буряки відварити до м’якого стану, натерти на великій тертці.
  2. Пекінську капусту нашаткувати.
  3. Петрушку та зелену цибулю дрібно нарізати.
  4. Змішати разом усі інгредієнти.
  5. В окремій посудині змішати олію з лимонним соком, французькою гірчицею, медом і сіллю.
  6. Заправкою полити салат, ще раз перемішати.

А якщо ви любите буряк, рекомендуємо приготувати смачний салат із цим овочем та грибами. Ця страва незвичайна на смак і виглядає святково.