Розводів на екрані не буде: просто протріть телевізор цим копійчаним засобом

Читать на русском
Автор
141201
Врахуйте ці рекомендації під час прибирання
Врахуйте ці рекомендації під час прибирання. Фото apostrophe.ua

Завдяки порадам, розводів на екрані більше не буде

Багатьох прибирання будинку не на жарт лякає та втомлює. Однак знаючи деякі хитрощі, цей процес можна суттєво спростити або взагалі перетворити на своєрідну медитацію.

Так, завдяки вдалому лайфхаку, у квартирі надовго може зникнути пил. А деякі поради допоможуть правильно витерти телевізор, щоб на ньому не залишалося розводів, інформують "Белновости".

Чим протерти телевізор, щоб не було розводів

Так, для збереження чистоти та яскравості телевізійного екрану необхідно використовувати спеціальну м’яку мікрофіброву тканину. Цей матеріал забезпечує дбайливе очищення без подряпин, мінімізуючи ризик пошкодження дорогого обладнання. Багато хто воліє використовувати спеціалізовані рідини для чищення екранів.

Однак існує і копійчаний засіб, який легко можна приготувати вдома. Для цього потрібно змішати трохи рідкого мила з водою та протерти ним екран, після чого витерти насухо. Також можна розбавити оцет з водою — він також не залишає розводів.

Варто пам’ятати, що під час протирання телевізора потрібно уникати сильного тиску на екран, а також не можна використовувати склоочисник або спирт, оскільки вони можуть пошкодити покриття.

Раніше ми розповідали, як швидко та легко відполірувати плінтуси підручними засобами. Бруд з них піде миттєво.