Пил у квартирі зникне надовго: вдалий лайфхак для прибирання вдома

Читать на русском
Автор
18299
Прибирання в будинку може бути легким і приємним
Прибирання в будинку може бути легким і приємним. Фото Freepik

Розповідаємо несподіваний спосіб із використанням апельсинової шкірки

Мало хто любить прибирати у квартирі, а особливо витирати пил. Здається, що він з’являється нізвідки. Що робити, якщо дуже багато пилу у квартирі та як його позбутися, читайте в матеріалі.

Сайт santeplus представляє ефективну пораду щодо застосування для прибирання будинку апельсинових кірок. Використання їх як натурального засобу для чищення може стати корисним при обслуговуванні вашого домашнього простору.

Як у домашніх умовах зробити засіб від пилу — рецепт

Можливо, ви не знали, але ці кірки мають властивості, які ідеально підходять для:

  • очищення поверхонь;
  • дезінфекції;
  • і навіть видалення нальоту.

Для початку візьміть герметичну місткість, апельсинову шкірку та білий оцет. Покладіть кірки апельсина у вибрану місткість і залийте білим оцтом.

Після цього дайте суміші постояти приблизно два тижні. Після цього часу відкрийте місткість, процідіть вміст, позбавившись апельсинової цедри. Потім розбавте оцет, насичений апельсином, водою. У результаті у вас повинен вийти розчин, що складається з 50% води та 50% оцту.

Перелийте цей розчин у пляшку з розпилювачем та використовуйте як засіб для прибирання вітальні, кухні чи ванної кімнати. Цей натуральний продукт допоможе позбавитися пилу, ефективно очистити поверхні стільниць, раковину і навіть кухонні предмети, покриті вапняними відкладеннями.

Раніше ми розповідали, як швидко та легко відполірувати плінтуси підручними засобами. Бруд з них піде миттєво.