Омлет із грибами: як приготувати смачний сніданок за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
1529
Соковитий і ситний сніданок (фото створене з допомогою ШІ)
Соковитий і ситний сніданок (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Для приготування знадобиться лише кілька простих складових, які знайдуться на будь-якій кухні.

Якщо ви шукаєте рецепт сніданку, який буде не тільки смачним, але й ситним і корисним, то грибний омлет — це те, що вам потрібно. Ви зможете приготувати його за кілька хвилин, використовуючи прості складові, які є в кожній кухні.

Грибний омлет підійде як для дорослих, так і для дітей, і не залишить байдужим нікого з вашої сім’ї. Навіть якщо ви не маєте досвіду в кулінарії, ви з легкістю зможете приготувати цей омлет, слідуючи простим крокам, з якими ділиться tsn.

Складові:

  • Печериці — 500 г
  • Вершкове масло — 2 столові ложки
  • Яйця — 2 шт.
  • Зелень за смаком
  • Сіль і перець за смаком
  • Тертий сир за смаком

Приготування:

  1. Очистіть і помийте печериці, наріжте їх на невеликі шматочки.
  2. Розтопіть вершкове масло на розігрітій сковороді.
  3. Обсмажте гриби на середньому вогні до готовності.
  4. Збийте яйця в мисці, додайте сіль і перець за смаком.
  5. Вилийте яєчну суміш на сковороду з грибами.
  6. Коли омлет підрум'яниться знизу, акуратно переверніть його на інший бік.
  7. Готовий омлет викладіть на тарілку, посипте зеленню і тертим сиром.

Поради:

  • Для омлету можна використовувати будь-які гриби, які вам подобаються.
  • Якщо ви хочете, щоб омлет вийшов більш ситним, додайте в нього трохи молока або сметани.
  • Для більш пікантного смаку можна додати в омлет трохи часнику або цибулі.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати картопляну запіканку з м'ясом, смачна класика, яку варто спробувати. Окрім цього, вас може зацікавити рецепт піци, як у Неаполі.