Омлет із грибами: як приготувати смачний сніданок за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1529
Для приготування знадобиться лише кілька простих складових, які знайдуться на будь-якій кухні.
Якщо ви шукаєте рецепт сніданку, який буде не тільки смачним, але й ситним і корисним, то грибний омлет — це те, що вам потрібно. Ви зможете приготувати його за кілька хвилин, використовуючи прості складові, які є в кожній кухні.
Грибний омлет підійде як для дорослих, так і для дітей, і не залишить байдужим нікого з вашої сім’ї. Навіть якщо ви не маєте досвіду в кулінарії, ви з легкістю зможете приготувати цей омлет, слідуючи простим крокам, з якими ділиться tsn.
Складові:
- Печериці — 500 г
- Вершкове масло — 2 столові ложки
- Яйця — 2 шт.
- Зелень за смаком
- Сіль і перець за смаком
- Тертий сир за смаком
Приготування:
- Очистіть і помийте печериці, наріжте їх на невеликі шматочки.
- Розтопіть вершкове масло на розігрітій сковороді.
- Обсмажте гриби на середньому вогні до готовності.
- Збийте яйця в мисці, додайте сіль і перець за смаком.
- Вилийте яєчну суміш на сковороду з грибами.
- Коли омлет підрум'яниться знизу, акуратно переверніть його на інший бік.
- Готовий омлет викладіть на тарілку, посипте зеленню і тертим сиром.
Поради:
- Для омлету можна використовувати будь-які гриби, які вам подобаються.
- Якщо ви хочете, щоб омлет вийшов більш ситним, додайте в нього трохи молока або сметани.
- Для більш пікантного смаку можна додати в омлет трохи часнику або цибулі.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати картопляну запіканку з м'ясом, смачна класика, яку варто спробувати. Окрім цього, вас може зацікавити рецепт піци, як у Неаполі.