Найкраще, що можна приготувати з цибулі — оладки: рецепт, після якого можна йти на прогулянку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3368
Вжух — і блюдо на столі
Цибуля — це не тільки інгредієнт для приготування найніжнішої печінки або незвичайного супу. З нього можна приготувати фантастичні оладки.
Чудовий рецепт нам пропонує life.nv.ua. Такі оладки відмінно доповнять ваше звичне меню, адже готуються вони швидко, а в результаті на тарілці у вас виявиться ароматне та ніжне частування. Оладки вигідно відрізняються ще й тим, що вони смачні і в гарячому, і в холодному вигляді — тому їх можна взяти з собою на роботу або на прогулянку як перекус.
Як приготувати оладки цибулі
Інгредієнти:
- цибуля ріпчаста — 600 г;
- яйця — 2 шт.;
- борошно — 4 ст. л. борошна;
- сметана — 2 ч. л.;
- сіль — 1/3 ч. л.;
- перець — ½ ч. л.;
- італійські трави — 1 ч. л.;
- зелена цибуля — за бажанням.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.
- В окремій мисці збиваємо яйця зі сметаною. В отриману масу додаємо спеції, просіяне борошно і все ретельно перемішуємо.
- У тісто відправляємо подрібнену цибулю (за бажанням додаємо зелену цибулю) і знову все перемішуємо за допомогою вилки.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ложкою викладаємо оладки та смажимо їх протягом декількох хвилин з кожного боку до появи апетитної золотистої скоринки.
Подаємо цибулинні оладки з домашньою сметаною та зеленню і насолоджуємося. Смачного!