Поліпшити швидкість Wi-Fi на телефоні можна, знаючи одну робочу хитрість

Читать на русском
Автор
10048
Чохол перешкоджає хорошому сигналу Wi-Fi на смартфоні
Чохол перешкоджає хорошому сигналу Wi-Fi на смартфоні. Фото Freepik

Метал – один із матеріалів, яких слід уникати користувачам

Якщо у вас виникають проблеми з прийомом Wi-Fi на смартфоні, можливо, причина криється в чохлі на пристрої. Хоча зазвичай радять знімати чохол при зарядці мобільного телефону, виявляється, що цей аксесуар також може впливати на з’єднання з інтернетом.

Згідно з інформацією techevaluate, деякі матеріали, використані для виготовлення чохла, можуть негативно позначитися на роботі Wi-Fi, що призводить до погіршення швидкості інтернету. Перед тим, як вибрати чохол для смартфона, варто перевірити його матеріал. Більшість сучасних матеріалів корпусів не повинні впливати на сигнали Wi-Fi або стільникового зв’язку, проте деякі все ж таки можуть.

Наприклад, метал – один із матеріалів, які краще уникати. Оскільки сигнали Wi-Fi є радіохвилями і є електромагнітними, метал може поглинати сигнал і знижувати швидкість передачі інтернету.

Важливо відзначити, що багато чохлів для телефонів виготовлені зі шкіри, гуми, пластику або силікону, і такі матеріали не впливають на швидкість Wi-Fi.

Раніше ми писали, як прискорити інтернет від домашнього роутера. Також "Телеграф" розповідав, що Wi-Fi-роутер рекомендується розташовувати високо і в центрі дому, далеко від електричних предметів. Деякі місця не підходять для маршрутизатора, через це сигнал буде жахливим.