Справа не лише у терміні придатності: які 3 помилки шкодять iPhone

Читать на русском
Автор
3688
Моделі iPhone дуже чутливі
Моделі iPhone дуже чутливі. Фото itechua.com

Фахівці радять уникати екстремальних температур

Якщо ваш мобільний телефон почав працювати повільно, це може бути сигналом про необхідність заміни батареї. Однак існують інші фактори, які можуть вплинути на продуктивність пристрою.

Користувачам iPhone слід звернути увагу на три основні помилки, які можуть сповільнити роботу та прискорити розряджання батареї телефону. Про три поширені помилки користування пристроєм пишуть у матеріалі The Sun.

Як не можна користуватися iPhone

  1. Уникайте використання застарілих батарей. Всі моделі iPhone та iPad з часом втрачають ємність батареї, що позначається на продуктивності. Ви можете перевірити стан батареї в розділі "Параметри" > "Акумулятор" > "Стан акумулятора" і, якщо рівень нижче 80%, розгляньте заміну батареї.
  2. Уникайте екстремальних температур. Не залишайте пристрій у занадто спекотних умовах або на прямому сонці, оскільки це може пошкодити батарею. Також холод може негативно зашкодити роботі гаджета.
  3. Зверніть увагу на вільне сховище на вашому пристрої. Низький об'єм пам’яті може знизити продуктивність iPhone, оскільки ресурси будуть витрачатися на звільнення місця, що негативно позначиться на швидкості смартфона.

Раніше ми писали, як швидко зарядити iPhone. Існує п’ять найпростіших способів.