Багато хто "грішить" цим: як не можна заряджати iPhone, щоб не нашкодити батареї

Читать на русском
Автор
3601
Заряджайте iPhone правильно
Заряджайте iPhone правильно. Фото Freepik

Ваш iPhone прослужить довше, якщо уникати однієї речі

Питання, скільки часу можна тримати мобільний телефон на зарядці, дійсно цікавить багатьох користувачів. Однак існує кілька міфів та непорозумінь на цю тему. Є декілька порад, які можуть допомогти продовжити термін служби вашого мобільного пристрою, включаючи iPhone.

Акумулятор iPhone прослужить довше, якщо телефон не підключений до розетки постійно. Про це пише macworld.com.

Чи можна пошкодити батарею iPhone через довгу зарядку

iPhone має функцію, яка запобігає перезарядженню батареї, автоматично зупиняючи зарядку при досягненні 100%. Це дозволяє підтримувати оптимальний стан акумулятора та мінімізувати час заряджання. Оптимізований процес заряджання, розроблений Apple, сприяє збільшенню терміну служби батареї.

Проте експерти також вказують на досвід роботи з ноутбуками, які постійно підключені до мережі, і там помічено тенденцію до поступового виснаження здатності батареї утримувати заряд. У зв’язку з цим краще час від часу розряджати смартфон до нуля щонайменше один раз на місяць, щоб забезпечити тривалий термін служби батареї.

Раніше ми писали, як заощадити заряд батареї смартфона за допомогою шпалер. Також "Телеграф" розповідав, яка функція дуже швидко розряджає акумулятор телефону.