Здоровий сніданок: рецепт авокадо-тоста

Читать на русском
Автор
31622
Авокадо-тост - це корисний та смачний варіант сніданку (зображення створено за допомогою ШІ)
Авокадо-тост - це корисний та смачний варіант сніданку (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як приготувати авокадо-тост.

Авокадо-тост — це смачний і корисний сніданок, який набирає все більшої популярності в усьому світі. Він простий у приготуванні і містить багато корисних речовин, таких як мононенасичені жири, вітаміни, мінерали та клітковина.

Про це пише Elle.ua.

Рецепт

Інгредієнти:

  • 2 скибочки цільнозернового хліба
  • 1 авокадо
  • 1/2 лимона
  • 1 чайна ложка оливкової олії
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю

Приготування:

  1. Розріжте авокадо навпіл і видаліть кісточку.
  2. Використовуючи ложку, видавіть м'якоть авокадо в миску.
  3. Додайте до авокадо лимонний сік, оливкову олію, сіль і перець.
  4. Ретельно перемішайте.
  5. Намажте авокадо на скибочки хліба.
  6. Подавайте одразу.

Лайфхаки

  • Для більш насиченого смаку в авокадо можна додати 1 чайну ложку чорної гірчиці або 1/2 чайної ложки часнику в порошку.
  • Для більш оригінального смаку можна додати на тост яєчний білок, лосось або яйця пашот.

Авокадо-тост можна подавати як самостійну страву або як частина повноцінного сніданку. Він також відмінно підійде для перекусу або легкого обіду.

Авокадо-тост — це смачний і корисний сніданок, який зарядить вас енергією на весь день. Він простий у приготуванні і містить багато корисних речовин. Спробуйте приготувати його за нашим рецептом і переконайтеся в цьому самі!

Раніше "Телеграф" розповідав, про те як приготувати булгур з овочами, щоб він був ароматним та соковитим.