Ми підкажемо, як приготувати авокадо-тост.
Авокадо-тост — це смачний і корисний сніданок, який набирає все більшої популярності в усьому світі. Він простий у приготуванні і містить багато корисних речовин, таких як мононенасичені жири, вітаміни, мінерали та клітковина.
Про це пише Elle.ua.
Рецепт
Інгредієнти:
- 2 скибочки цільнозернового хліба
- 1 авокадо
- 1/2 лимона
- 1 чайна ложка оливкової олії
- 1/2 чайної ложки солі
- 1/4 чайної ложки чорного перцю
Приготування:
- Розріжте авокадо навпіл і видаліть кісточку.
- Використовуючи ложку, видавіть м'якоть авокадо в миску.
- Додайте до авокадо лимонний сік, оливкову олію, сіль і перець.
- Ретельно перемішайте.
- Намажте авокадо на скибочки хліба.
- Подавайте одразу.
Лайфхаки
- Для більш насиченого смаку в авокадо можна додати 1 чайну ложку чорної гірчиці або 1/2 чайної ложки часнику в порошку.
- Для більш оригінального смаку можна додати на тост яєчний білок, лосось або яйця пашот.
Авокадо-тост можна подавати як самостійну страву або як частина повноцінного сніданку. Він також відмінно підійде для перекусу або легкого обіду.
Авокадо-тост — це смачний і корисний сніданок, який зарядить вас енергією на весь день. Він простий у приготуванні і містить багато корисних речовин. Спробуйте приготувати його за нашим рецептом і переконайтеся в цьому самі!
Раніше "Телеграф" розповідав, про те як приготувати булгур з овочами, щоб він був ароматним та соковитим.