Таку закуску ви ще не їли: знадобиться пачка крабових і трохи тіста
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 7578
![Закуска просто розтане в роті](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/0e/c5daf3f0-306f1248faa674cde41e4440294400ec.jpg?v=5689_1)
Скільки не приготуйте — все буде мало
Ми звикли готувати з крабових паличок класичний салат, максимум – соковиті котлетки. А якщо приготувати з них незвичайну закуску?
Тим більше якщо для такої страви вам знадобиться всього чотири інгредієнти — самі крабові палички, листкове тісто, яйце та трохи білого кунжуту. Така проста та ефектна закуска виділятиметься навіть на святковому столі та здивує близьких та гостей. Рецептом простого у приготуванні, але пікантної страви ділиться Shuba.
Як приготувати крабові палички, запечені в тісті
Інгредієнти на 6 порцій:
- листкове тісто — 250 г;
- крабові палички — 200 г;
- яйця курячі — 1 шт.;
- кунжут білий — 20 г.
Спосіб приготування:
- Для початку розморожуємо листкове тісто, розкочуємо його на посипаній борошном робочій поверхні та нарізаємо смужками шириною в 1 см.
- Крабові палички розморожуємо та чистимо. В окремому посуді збиваємо яйця.
- Підготовлені крабові палички загортаємо в смужки тіста і відправляємо на застелений пергаментом лист. Змащуємо їх збитим яйцем та посипаємо кунжутом.
- Відправляємо форму із заготовками в розігріту до 180 ° C духовку 15-20 хвилин до золотистого кольору.
Подаємо готову закуску з улюбленим соусом та насолоджуємося. Смачного.