Таку закуску ви ще не їли: знадобиться пачка крабових і трохи тіста

Читать на русском
Автор
7564
Закуска просто розтане в роті
Закуска просто розтане в роті. Фото shuba.life

Скільки не приготуйте — все буде мало

Ми звикли готувати з крабових паличок класичний салат, максимум – соковиті котлетки. А якщо приготувати з них незвичайну закуску?

Тим більше якщо для такої страви вам знадобиться всього чотири інгредієнти — самі крабові палички, листкове тісто, яйце та трохи білого кунжуту. Така проста та ефектна закуска виділятиметься навіть на святковому столі та здивує близьких та гостей. Рецептом простого у приготуванні, але пікантної страви ділиться Shuba.

Як приготувати крабові палички, запечені в тісті

Інгредієнти на 6 порцій:

  • листкове тісто — 250 г;
  • крабові палички — 200 г;
  • яйця курячі — 1 шт.;
  • кунжут білий — 20 г.

Спосіб приготування:

  1. Для початку розморожуємо листкове тісто, розкочуємо його на посипаній борошном робочій поверхні та нарізаємо смужками шириною в 1 см.
  2. Крабові палички розморожуємо та чистимо. В окремому посуді збиваємо яйця.
  3. Підготовлені крабові палички загортаємо в смужки тіста і відправляємо на застелений пергаментом лист. Змащуємо їх збитим яйцем та посипаємо кунжутом.
  4. Відправляємо форму із заготовками в розігріту до 180 ° C духовку 15-20 хвилин до золотистого кольору.

Подаємо готову закуску з улюбленим соусом та насолоджуємося. Смачного.