Ні грама м’яса в цих котлетах: близькі не здогадаються, з чого вони
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 35223
Досить готувати з крабових тільки салат
З крабових паличок ми зазвичай готуємо класичний салат або різноманітні закуски. А що, якщо спробувати з них приготувати незвичайні котлетки?
Коли ви приготуєте вперше такі биточки за рецептом OBOZ.UA, близькі довго вгадуватимуть, що в їхньому складі. Безумовно, всі здивуються такій незвичайній страві, але обов’язково попросять її повторити. Соковиті та ситні котлетки точно урізноманітнюють ваше меню.
Як приготувати котлети з крабових паличок?
Інгредієнти:
- крабові палички — 400 г;
- сир твердий — 250 г;
- яйця — 3 шт.;
- пшеничне борошно — 4 ст. л.;
- перець чорний мелений — до свого смаку;
- панірувальні сухарі — 100 г.
Спосіб приготування:
- Крабові палички чистимо і натираємо на великій тертці. На такій же тертці натираємо твердий сир.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо яйця та перець, все ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо борошно, знову все перемішуємо до однорідного стану.
- З приготовленого фаршу ложкою формуємо котлети та обвалюємо їх в панірувальних сухарях.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо котлети, обсмажуємо їх з обох боків по 5-7 хвилин і викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
Подаємо готові котлети з крабових паличок з картопляним пюре та насолоджуємось. Смачного!