Ні грама м’яса в цих котлетах: близькі не здогадаються, з чого вони

Читать на русском
Автор
35234
Котлети вийдуть соковитими та ситними
Котлети вийдуть соковитими та ситними. Фото apostrophe.ua

Досить готувати з крабових тільки салат

З крабових паличок ми зазвичай готуємо класичний салат або різноманітні закуски. А що, якщо спробувати з них приготувати незвичайні котлетки?

Коли ви приготуєте вперше такі биточки за рецептом OBOZ.UA, близькі довго вгадуватимуть, що в їхньому складі. Безумовно, всі здивуються такій незвичайній страві, але обов’язково попросять її повторити. Соковиті та ситні котлетки точно урізноманітнюють ваше меню.

Як приготувати котлети з крабових паличок?

Інгредієнти:

  • крабові палички — 400 г;
  • сир твердий — 250 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • пшеничне борошно — 4 ст. л.;
  • перець чорний мелений — до свого смаку;
  • панірувальні сухарі — 100 г.

Спосіб приготування:

  1. Крабові палички чистимо і натираємо на великій тертці. На такій же тертці натираємо твердий сир.
  2. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо яйця та перець, все ретельно перемішуємо.
  3. В отриману масу додаємо борошно, знову все перемішуємо до однорідного стану.
  4. З приготовленого фаршу ложкою формуємо котлети та обвалюємо їх в панірувальних сухарях.
  5. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо котлети, обсмажуємо їх з обох боків по 5-7 хвилин і викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.

Подаємо готові котлети з крабових паличок з картопляним пюре та насолоджуємось. Смачного!