Найкращий спосіб поласувати буряком — приготувати салат: вам знадобиться всього чотири інгредієнти

Читать на русском
Автор
80629
Салат виходить ситним та корисним
Салат виходить ситним та корисним. Фото shuba.life

Вжух — і страва на столі

Буряк — це не тільки інгредієнт для ароматного борщу та оселедця під "Шубою". Буряк чудово поєднується з різними продуктами. Що не додайте до цього овочу, буде смачно.

Сьогодні ми додамо до буряків моркву, цибулю та трошки м’яса — і отримаємо смачний салат. Страва за рецептом "ТСН" сподобається всім без винятку.

Як приготувати м'ясний салат з буряком

Інгредієнти:

  • буряк – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • м’ясо будь-яке – 200-300 г;
  • цибулина середнього розміру – 1 прим.;
  • олія – 4-5 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Буряк чистимо і нарізаємо тонкою соломкою. Обсмажуємо її на сковороді з невеликою кількістю олії на середньому вогні до готовності.
  2. М’ясо миємо, також нарізаємо тонкою соломкою і маринуємо в суміші солі, перцю та соєвого соусу. Після цього обсмажуємо або відварюємо до готовності, нарізаємо довільними шматочками.
  3. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями. Окремо змішуємо 1 ст. л води, 3 ст. л оцту, 1 ст. л цукру, 0,5 ч. л солі, і в отриману суміш відправляємо цибулю промаринуватися.
  4. Моркву чистимо, натираємо на тертці для корейської моркви.
  5. Змішуємо готове м’ясо, замариновану цибулю, підготовлену моркву і заправляємо олією. Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

Якщо залишилося трохи буряків, можна його смачно замаринувати. Вам неодмінно сподобається.