Найкращий спосіб поласувати буряком — приготувати салат: вам знадобиться всього чотири інгредієнти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 80629
![Салат виходить ситним та корисним](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/08/edc26ea0-34c8b0d63f7887109a9c210ed8d96088.jpg?v=8689_1)
Вжух — і страва на столі
Буряк — це не тільки інгредієнт для ароматного борщу та оселедця під "Шубою". Буряк чудово поєднується з різними продуктами. Що не додайте до цього овочу, буде смачно.
Сьогодні ми додамо до буряків моркву, цибулю та трошки м’яса — і отримаємо смачний салат. Страва за рецептом "ТСН" сподобається всім без винятку.
Як приготувати м'ясний салат з буряком
Інгредієнти:
- буряк – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- м’ясо будь-яке – 200-300 г;
- цибулина середнього розміру – 1 прим.;
- олія – 4-5 ст. л.
Спосіб приготування:
- Буряк чистимо і нарізаємо тонкою соломкою. Обсмажуємо її на сковороді з невеликою кількістю олії на середньому вогні до готовності.
- М’ясо миємо, також нарізаємо тонкою соломкою і маринуємо в суміші солі, перцю та соєвого соусу. Після цього обсмажуємо або відварюємо до готовності, нарізаємо довільними шматочками.
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями. Окремо змішуємо 1 ст. л води, 3 ст. л оцту, 1 ст. л цукру, 0,5 ч. л солі, і в отриману суміш відправляємо цибулю промаринуватися.
- Моркву чистимо, натираємо на тертці для корейської моркви.
- Змішуємо готове м’ясо, замариновану цибулю, підготовлену моркву і заправляємо олією. Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Якщо залишилося трохи буряків, можна його смачно замаринувати. Вам неодмінно сподобається.