Телефон не заряджається після довгого "простою"? Фахівці дали пораду

Читать на русском
Автор
1499
Телефон
Телефон. Фото Freepik

Не поспішайте вважати гаджет зламаним

Щоб не "вбити" батарею, під час зарядки телефону потрібно дотримуватися двох важливих правил, а зарядка після довгого періоду простою має свої особливості. Не варто панікувати, якщо гаджет не оживає після довгої сплячки.

Про те, як вивести телефон зі стану глибокої розрядки, в який він поринає, коли ним давно не користувалися, розповів сайт itechua. У цьому випадку телефон може не реагувати на підключення до джерела живлення досить довго, але це не означає, що він зламався.

Якщо ви не користувалися телефоном місяцями, він не одразу відреагує на заряджання. У кращому випадку батарея може ожити за кілька хвилин. Телефон увімкнеться, а процес заряджання продовжиться.

Однак у деяких випадках, на виведення телефону зі стану глибокої розрядки, може піти більше часу, до 60 хвилин, наголосили фахівці. Однак, якщо смартфон через годину ніяк не відреагував на підключений зарядний пристрій, найімовірніше, його акумулятор справді вийшов з ладу. У цьому випадку необхідно звернутись до сервісного центру.

Раніше "Телеграф" розповідав про простий спосіб прискорити зарядку телефону, яким мало хто користується. Потрібно натиснути лише одну кнопку.