Натисніть лише одну кнопку: простий спосіб прискорити зарядку телефону, яким мало хто користується

Читать на русском
Автор
67792
Зарядити телефон можна швидше
Зарядити телефон можна швидше. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Мало хто знає про цю опцію

У важкі часи, в яких ми живемо, питання із зарядкою телефону може стояти дуже гостро. Якщо ви опинилися в ситуації, коли потрібно швидко підзарядити телефон, цей лайфхак саме те, що вам потрібно. Ми вже розповідали про правила економії заряду телефону взимку, а сьогодні ділимося, як прискорити процес зарядки.

Як виявилося, є простий спосіб, потрібно натиснути лише одну кнопку і ваш пристрій буде заряджатися швидше. Цей спосіб підходить як для зарядки від розетки, так і від павербанку.

Як прискорити заряджання телефону

Все, що потрібно зробити, це знайти в телефоні кнопку "Режим польоту" і натиснути її. Цією дією ви відключите практично всю роботу телефону – доступ до мобільного зв’язку, інтернет, роботу фонових програм та розсилку оповіщень. Відповідно, телефон буде заряджатися швидше, тому що не працюватиме в процесі заряджання.

Знайти кнопку "Режим польоту" можна в "шторці" телефона, натиснути потрібно один раз. А потім не забудьте вимкнути "Режим польоту", інакше не зможете ні подзвонити, ні зайти в мережу. Якщо у "шторці" немає потрібної кнопки, її можна пошукати в "Налаштуваннях" телефону.

Також експерти радять взагалі не користуватися телефоном, коли ви підключаєте його до зарядки. Краще на деякий час відмовитися від листування в соцмережах або перегортання стрічки новин, так ваш смартфон зарядиться швидше, а потім зможете його повноцінно використовувати.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виміряти пульс телефоном. Секретна функція, про яку мало хто знає, та покрокова інструкція, як її знайти та використати.