Батареї прийде кінець: що не можна робити, коли заряджається смартфон

Читать на русском
Автор
143937
Є дії, які не можна допускати під час зарядки смартфона
Є дії, які не можна допускати під час зарядки смартфона. Фото Pixabay

Названо дві часті помилки, яких багато хто допускає під час заряджання телефону

Багато факторів можуть негативно вплинути на стан акумулятора мобільного телефону. Взимку батарея смартфона наражається на ризик не тільки через низькі температури, але також через помилки, що допускаються при її зарядці. Існує щонайменше дві звички, які можуть завдати шкоди батареї гаджета.

Дотримуючись простих рекомендацій, ви зможете продовжити термін служби акумулятора вашого смартфона. Перше правило полягає в тому, щоб уникати використання телефону під час заряджання. Друге правило попереджає, що не можна залишати мобільний пристрій із зарядним кабелем у розетці на всю ніч. Про це пише msn.

Що не можна робити під час зарядки смартфона

  1. Перша помилка полягає у використанні смартфона під час його заряджання. Хоча може виникнути бажання продовжувати користуватися телефоном у цей момент, така поведінка може уповільнити процес заряджання і становить потенційну небезпеку для пристрою через ризик перегріву. Тому краще утриматися від використання телефону під час заряджання.
  2. Друга помилка – тривала зарядка, особливо протягом ночі. Це може призвести не тільки до перезарядження батареї, але також до пошкодження та скорочення терміну служби. Рекомендується заряджати телефон стільки, скільки потрібно для повного заряджання.

Раніше ми писали, як заощадити рівень заряду батареї телефону. Іноді слід звертати увагу на свій екран.