![Ідеально підходить для сніданку (зображення створено за допомогою ШІ)](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/f5/a913ff0d-f61e2b80292424a5343ec8076e598f5e.jpg?v=9210_1)
Ми підкажемо, як правильно зробити яйця- пашот
Яйця-пашот — це ніжна і ароматна страва, яка ідеально підходить для сніданку. Вони готуються з цілого яйця, яке вариться в киплячій воді без шкаралупи. Яйця-пашот можна подавати з різними добавками, наприклад, з тостами, овочами або соусами.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 1 л води
- 1 ст. л. оцту або лимонного соку
- Сіль за смаком
Приготування:
- Налийте воду в каструлю і доведіть її до кипіння.
- Додайте оцет або лимонний сік.
- Зменшіть вогонь до середнього і зробіть у воді вир.
- Розбийте яйця в окрему миску.
- Обережно влийте яйця в воду, по одному.
- Варіть яйця протягом 3-4 хвилин.
- Витягніть яйця з води за допомогою шумівки.
- Посоліть яйця за смаком.
Поради:
- Щоб яйця-пашот були ідеально круглими, використовуйте силіконову форму для яєць.
- Якщо ви хочете, щоб жовток був більш рідким, зменшіть час приготування.
- Щоб яйця-пашот не розвалилися, не перемішуйте воду під час приготування.
Яйця-пашот — це смачний і корисний сніданок, який не займе багато часу на приготування. Вони ідеально підходять для тих, хто стежить за своїм здоров'ям.
Подаємо страту з пікантною кавою за рецептом "Телеграфа" та насолоджуємося.