Чудовий варіант сніданку: рецепт яєць-пашот

Читать на русском
Автор
524
Ідеально підходить для сніданку (зображення створено за допомогою ШІ)
Ідеально підходить для сніданку (зображення створено за допомогою ШІ)

Ми підкажемо, як правильно зробити яйця- пашот

Яйця-пашот — це ніжна і ароматна страва, яка ідеально підходить для сніданку. Вони готуються з цілого яйця, яке вариться в киплячій воді без шкаралупи. Яйця-пашот можна подавати з різними добавками, наприклад, з тостами, овочами або соусами.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1 л води
  • 1 ст. л. оцту або лимонного соку
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Налийте воду в каструлю і доведіть її до кипіння.
  2. Додайте оцет або лимонний сік.
  3. Зменшіть вогонь до середнього і зробіть у воді вир.
  4. Розбийте яйця в окрему миску.
  5. Обережно влийте яйця в воду, по одному.
  6. Варіть яйця протягом 3-4 хвилин.
  7. Витягніть яйця з води за допомогою шумівки.
  8. Посоліть яйця за смаком.

Поради:

  • Щоб яйця-пашот були ідеально круглими, використовуйте силіконову форму для яєць.
  • Якщо ви хочете, щоб жовток був більш рідким, зменшіть час приготування.
  • Щоб яйця-пашот не розвалилися, не перемішуйте воду під час приготування.

Яйця-пашот — це смачний і корисний сніданок, який не займе багато часу на приготування. Вони ідеально підходять для тих, хто стежить за своїм здоров'ям.

Подаємо страту з пікантною кавою за рецептом "Телеграфа" та насолоджуємося.