Зберегти заряд на смартфоні: три корисні лайфхаки, про які багато хто не знає

Читать на русском
Автор
18094
Як зберегти заряд на телефоні
Як зберегти заряд на телефоні. Фото pexels.com

Три корисні поради допоможуть протримати телефон кілька годин навіть на 10% заряду

Нерідко трапляються ситуації, коли заряду на телефоні залишається мало, а підзарядити батарею немає можливості. Для таких ситуацій є кілька корисних лайфхаків, за допомогою яких ваш смартфон не "сяде" ще деякий час.

На смартфоні у багатьох часто включені функції, які "з’їдають" заряд, та відключивши або змінивши їх, можна зберегти батарею. "Телеграф" розповідає про таких трьох корисних лайфхаків, які стануть у нагоді кожному.

Темний фон

Для початку зменште яскравість дисплея та увімкніть автоматичне налаштування освітлення, а потім встановіть темний фон на робочий стіл. Багато хто може не знати про такий секрет, але це допомагає зберегти заряд на телефоні.

Водночас у налаштуваннях потрібно вибрати функцію швидкого затемнення екрана та максимально знизити рівень звуку на пристрої.

Вимкніть деякі функції

Перевірте, чи не включені на вашому телефоні Wi-Fi, Bluetooth, мобільний інтернет. Коли ви не користуєтеся інтернетом, він все ще продовжує забирати телефон, тому краще його в ці моменти відключати.

Режим енергоощадження

Як тільки заряд акумулятора на телефоні став низьким, скористайтеся функцією енергозбереження. Деякі гаджети мають екстремальну енергоекономію. При активізації більшість функцій відключаються на смартфоні й це дозволяє ще кілька годин протримати пристрій зарядом 10%.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як категорично не можна заряджати телефон. Ці помилки багато хто допускає день у день, і вони буквально "вбивають" батарею пристрою.