Чому не можна спати біля телефону, який стоїть на зарядці: в Apple пояснили причину

Читать на русском
Автор
22592
Чому не можна спати біля телефону, який стоїть на зарядці: в Apple пояснили причину

Ваш пристрій прослужить довше, якщо ви не будете цього робити

Напевно, багато людей мають звичку спати поряд з телефоном, щоб дотягнутися до нього в разі потреби, проте фахівці не рекомендують це робити, особливо у випадку, коли пристрій стоїть на зарядці.

Як пише Mirror, відповідна рекомендація була оприлюднена фахівцями Apple в оновлених рекомендаціях щодо зарядки смартфона. При цьому вони зазначають, що причин є кілька.

Насамперед треба розуміти, що сон біля підключеного до мережі пристрою може призвести до пошкодження смартфона або зарядного кабелю, ураження струмом і навіть загоряння. Особливо це є актуальним для тих, хто любить тримати телефон під подушкою.

Заряджати телефон експерти рекомендують у приміщенні, яке добре провітрюється, і щоб воно не було нічим накрите. Це дозволить уникнути непотрібного перегріву.

Другою причиною є те, що навіть якщо ви і не пошкодите кабель або сам телефон відразу, то ви можете завдати йому дрібніших пошкоджень, які призведуть до того, що пристрій швидше вийде з ладу.

Окремим пунктом експерти виділяють використання неоригінального зарядного пристрою, оскільки вони можуть не відповідати стандартам безпеки

Раніше "Телеграф" писав, які функції швидко садять заряд на Андроїд. Якщо їх вимкнути, ви нічого не втратите.