Як власноруч очистити динамік телефона: прості лайфхаки

Читать на русском
Автор
24873
Як швидко очистити динамік телефона
Як швидко очистити динамік телефона. Фото Телеграф

Що робити, якщо забруднився динамік телефона

Якщо ви часто користуєтеся телефоном, то цілком можливо, що динаміки вашого пристрою забруднені пилом. Раніше ми розповідали, що не можна робити зі смартфоном, який довго був на морозі. Тепер поговоримо про те, як самотужки очистити його динамік.

Зазвичай у випадку поганої роботи мікрофону чи динаміку на телефоні, його несуть в ремонт та платять за це немалі кошти. Як очистити динамік самостійно, розповіли на Оbozrevatel.

Чим очистити динамік телефона від пилу

  • Щітка. Головне обрати м’яку щітку. Треба обережними рухами "протерти" динамік щільно набитою щіткою. Також можна додати трохи спирту. Але важливо не забагато.
  • Стиснене повітря. Якщо у динаміку вашого телефона є стійкий старий бруд, скористайтеся балончиком зі стисненим повітрям. Просто направте його на динамік і короткими струменями повітря видаліть пил.
  • Скотч. Вам знадобиться прозорий. Прикладіть невеликий шматочок такого скотчу до забрудненого динаміка, а потім обережно зніміть його. Бруд прилипне до скотчу, а динамік точно не пошкодиться.

Раніше "Телеграф" розповідав, як звільнити пам’ять телефона. Ми поділилися способом, який не передбачає видалення файлів.