Проблема, яку не можна ігнорувати: на що може вказувати сильне нагрівання телефону під час заряджання

Читать на русском
Автор
21531
Незначне підвищення температури на 1-2 градуси - це нормально
Незначне підвищення температури на 1-2 градуси - це нормально. Фото https://icoola.ua

Сильне нагрівання може занапастити ваш гаджет

Багато користувачів відзначають, що смартфон починає нагріватися на зарядці. Якщо це незначне збільшення температури, то не варто хвилюватись, бо це нормально.

Інша річ, якщо батарея починає перегріватись і телефон стає гарячим. Це часто відбувається, якщо використовувати смартфон під час заряджання, пише "Фокстрот".

Коли батарея заряджається, краще не користуватися гаджетом. Якщо є гостра потреба, переведіть телефон у режим польоту. Так він менше споживатиме енергії й температура потроху почне знижуватися.

Чому нагрівається телефон під час заряджання

Є й інша можлива причина. Батарея може перегріватись, якщо використовувати неякісний зарядний пристрій. Вона виснажується, що скоротить термін експлуатації телефону. Тому краще використовувати "рідну" зарядку.

Зазначимо, що в деяких випадках телефон перегрівається через чохол. Особливо це актуально у жарку пору року. Тому взимку сміливо носіть чохол, а влітку знімайте його під час заряджання. Так ви вбережете смартфон від перегріву.

Раніше "Телеграф" писав, чи можна переривати зарядку телефону і що станеться, якщо це ввести у звичку. Відповідь багатьох здивує.