Лайфхаки для тих, хто забуває вчасно зарядити телефон: як швидко "нагодувати" батарею

Читать на русском
Автор
6088
Розряджений гаджет
Розряджений гаджет. Фото https://prostomob.com

Нерідко смартфон розряджається в незручний момент

Кожен періодично потрапляє у ситуації, коли потрібно йти з дому, а батарея телефону розряджена. Але цю проблему можна швидко виправити завдяки кільком простим та надійним лайфхакам.

"Телеграф" зібрав дієві способи зарядити смартфон за короткий час. Найпростіший варіант, яким часто користувалися в еру кнопкових телефонів, це повністю вимкнути гаджет.

Інший спосіб знизити витрати на підтримку роботи програм – перевести смартфон у режим польоту. При цьому суттєво впаде енергоспоживання гаджета, і він швидше зарядиться. Якщо вам потрібно залишатися на зв’язку і цей варіант не підходить, увімкніть режим економії.

Тим, хто постійно забуває зарядити телефон, варто придбати зарядні пристрої з функцією Quick Charge. У них збільшенні показники напруги та сили струму, тому акумулятор швидше "наїдається", але лише до певної позначки. Втім, це краще ніж повністю розряджений гаджет.

Для швидкого заряджання використовуйте звичайні пристрої зі шнурами. Найчастіше бездротові аналоги заряджають значно довше.

Нагадаємо, що не потрібно користуватися своїм телефоном, коли він заряджається. Це не лише збільшить тривалість процесу, а й серйозно нашкодить гаджету. Він швидше вийде з ладу.

Раніше "Телеграф" перерахував надійні способи заощадити заряд смартфона. Якщо будете їх використовувати, зможете суттєво спростити собі життя.